........

Har nu lagt mig i sängen och ska snart sova men först ett avnitt av vampire diaries. 
Sarah kom också till mig vid 6 tiden eller var den var och vi prata lite och kolla såklart på vampire och åt godis, väligt mysigt att hon (du) kom förbi. När hon hade gått så kollade jag på X factor och åt lite glass. Så det gjorde jag ikväll. Hoppas att ni har haft en mysig söndag och en mysig kväll. Säger god natt nu! hörs imon puss. 

Klar

Nu tror jag att jag har pluggat klart och ska kolla på några avsnitt av The vampire diaries :) 
Gillar de så sjukt mycket, man kan inte sluta att kolla (ja lovar er). Får se om jag hinner ta bilder på det jag köpte annars lägger ja upp det imon! Ha det bra! 

30 september

Tjena!
Sov till ungefär tio idag och sen åt ja frukost. Skulle ha följt med mamma och pappa till mormors stuga för att fixa lite saker till vintern men behöver verkligen plugga. Har två inlämningar nästa vecka som ja inte har börjat med så behövde stanna hemma. Så nu pluggar ja för fult och käkar godis hehe. Va ska ni göra idag? Ha en härlig söndag puss! (ska försöka att fota de som ja köpte igår också)


Barnvakt

Ska snart dra iväg och passa Nelly.
Ska äta där och ha en rolig kväll med henne. Fick också med mig lite saker från stan som jag kanske visar nån dag. Får se om ja bloggar mer ikväll annars hörs vi imon puss på er!


29 september

Haloj!
Just nu sitter jag på bussen och är på väg in till stan, ska möta upp några friends. Ska kolla runt lite och kanske fika. Ikväll blir det att jobba igen, ska passa lilla Nelly. Men de blir kul och sen får ja ju Pengar också!! Vi höres!


yeeee

Hallå! 
De gick bara bra att passa barnen, la den lilla och är stolt över mig själv för hon är den busigaste och ville absolut inte sova men till slut fick jag henne i sängen och jag läste några böker och sen somna hon. Kom hem vid nio och sen gick jag en prommenad och köpte glass (blev så sugen). Nu sitter jag och kollar på någon film men ska snart gå och lägga mig och kolla på The Vampire Diaries. Hoppas att ni har haft en bra kväll puss o god natt från mig!!! 

Weekend

Kom hem för en liten stund sen från torget, åkte dit efter skolan med Josse. 
Fick med mig en tröja som ni kanske får se under helgen. Om en liten stund ska jag och mami äta och sen blir det att passa barn. Kommer inte vara där så jätte länge men de blir några timmar iallafall. 
Hoppas att ni får en trevlig helg och önskar er en mysig kväll. Vi hörs när jag kommer hem. 

28 september

HejHej!
Har SO nu men slutar om typ fem minuter. Har bara en lektion kvar sen slutar jag. Vet inte riktigt vad som händer efter skolan men ikväll ska jag jobba (sitta barnvakt). Känna lite extra pengar. Har inte så mycket mer att säga men bloggar mer när jag har slutat.
Ha en bra fredag!!


Vampire diaries

Har nu ätit thai mat och gud vad gott de var!!! (Älskar thai mat). 
Nu har jag laggt mig i sängen och ska kolla på the vampire diaries, fy vad jag gillar det asså. Och dom är ju så snygga!!!! är de någon annan som kollar på det? På tal om nått annat så har jag sätt att statistiken har ökat, och de gör mig glad :) tack alla underbara läsare ♥ Hoppas att ni får en mysig kväll.

I hate orientering!!!

Har just kommit ut från en varm och skön dusch. Orienteringen gick bra sprang på 1h och 19 min och tog alla kontroller. Men fy fan vad jag hatar det!!! Bara för de regna igår så var det hur lerigt och blött som helst. Så mina skor är inte vita längre kan ja säga. Usch inte min grej.....
Nu ska jag äta lite mat och sen får ja se vad jag gör


Live while we´re young


27 September

God morgon! 
Idag är det orientering som gäller, ska ha det hela dagen. Eller inte hela dagen men vi ska orientera i två timmar och sen får vi gå hem efter det. Hatar att orientera det är så himla tråkigt!!!! Börjar klockan tio så ska snart gå upp och ta bussen. 
Slutar typ vid tolv så vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra torsdag puss. 

pluggat,städat & nu mat

Blev precis klar med städningen i mitt rum, de var så himla stökigt och äckligt så ja var bara tvungen att städa det. Kom kanske hem vid tre och började plugga lite nu är jag klar för idag. Åkte också till torget efter skolan för att fixa papper och sånt till min prao så nu är allt fixat, förutom att jag måste fixa en till prao plats, är bara på HagaHem en vecka och vi ska praoa två veckor. Så jag måste fixa en till nu!! vet verkligen inte var jag vill mer praoa någonstans, det är så svårt. Jaja ska iallafall äta middag nu och sen blir det att kolla på the vampier diaries yeeee :D 

Don't you worry child!


after summer comes fall


26 September

HEJ!! 
Sitter ju nu på matte lektionen och räknar och lyssnar på musik. 
Idag är de en kort dag i skolan, så efter skolan ska jag åka till torget en snabbis och fixa min prao och sen måste jag hem och plugga och sen träna. Har sån sjuk träningsverk från igår när jag träna så får se hur de går idag. 
Bloggar mer när jag kommer hem från torget puss. 
Josse & Jag fick lite tråkigt....
 

I can be a freak


Plugg, check

Blev precis klar med pluggningen så nu ska jag latta mig en liten stund innan träningen börjar. 
Tagga the vampier diaries nu!!!!!! (okej sarah nu är jag verkligen OBSESSED!!) Vi hörs efter träningen.

.....

 

25 September

Hola buenos días!! 
Just nu har vi börjat spanska lektionen och sen blir det bamba. 
Har bara två lektioner kvar sen slutar jag för dagen, har idrott idag också men orkar inte va ute längre. De är så himla kallt ute så man blir typ sjuk..... Iallafall så blir det att träna ikväll och plugga. Vi höres!! 

New girl

Har precis lagt mig i sängen och ska kolla på ett avsnitt av new girl. (the vampier diaries får vänta tills imon)
Efter de ska jag nog sova så ja kanske är lite pigg imon när ja ska till skolan. Fast vem är pigg för att gå till skolan??? Jaja vi höra imon bitti puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3831453/images/2012/pic_5060b652e087c36b81828439.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3831453/images/2012/pic_5060b652e087c36b81828439.jpg" class="image">


Mysig dag

De blev ändrade planer idag! Åkte in till stan med Sarah vid två kanske och när vi var inne satte vi oss och käka lunch och prata (väldigt mysigt). Och sen kollade vi runt lite. Efter stan åkte vi hem till mig och kolla på the vampier diaries. Ååå Sarah varför började vi kolla på det, nu är jag obsessed!!! Nu tänkte ja äta lite middag och sen blir det att ta de lugnt, skola imon igen. Vi höres


24 September

Tjena! 
Har precis ätit frulle och så har jag kollat på någon serie. Har nämligen studiedag idag så det är gött. 
Ska kanske träffa Sarah lite senare i eftermiddag men nu måste jag jobba lite, några inlämningar ska vara klara den här veckan så jag får jobba lite nu. Vi hörs senare, ha en bra måndag! 

Taken 2

 

Outfit

Top - H&M / Jeans - Ann Demeulemeester / Shoes - Nelly / Bag - Marc Jacobs / Sunglasses - Marc Jacobs 

 


23 September

Hello!!!
Sorry att jag inte har bloggat idag, men har gjort andra saker. 
Kom precis hem från bergakungen, gick på bio med pappa och Carro. Vi såg snabba cash 2, vet inte riktigt vad jag ska säga om den faktiskt. Ibland var det väldigt äckliga scener så den som inte gillar panga och skjuta filmer ska nog inte se den hehe :P Men jag vet verkligen inte vad jag ska säga om den, ni som har sätt den vad tycker ni? Ialllafall är jag hemma nu och blev väldigt trött så jag ska nog kolla på ett avsnitt av Kardashian. (Gud vad jag skriver om kardashian nu för tiden, men gillar den "serien" eller vad man ska säga) Juste har fått några frågor från några läsare och dom frågar vilken sida jag kollar på filmer och serier på!  jag kollar på en sida som heter project free TVväldigt bra att kolla på filmer och serier. Nehe nu ska jag lägga mig i sängen och ta de lugnt puss.
 

Mys

Sitter i soffan och är så himla proppmätt och så har jag sätt ett avsnitt av Kardashian :) 
Vid sju tiden kom sarah hit och så åt vi middag tillsammans väldigt mysigt. De va kul att träffa henne igen känns som om vi aldrig ses så de va kul. Va gör ni ikväll? ha en fortsatt mysig kväll puss o kram på er! ♥

I cry


Yeeee


Jaaaa

What's happening!
Kom precis hem från torget. Har frågar några affärer om jag kunde få praoa hos dom och till slut fick ja praoa på Haga hem en vecka. Väldig mysig affär med inrednings saker till hemmet och lite kläder. Ser verkligen fram emot att praoa där. Nu ska ja käka lite lunch och sen får ja se vad jag gör!


22 september

Hej!
Vaknade vid tio och nu har jag kollat på ett avsnitt av Kardashian. Har snart kollat klart på en hel säsong yee! Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. Så idag tänkte jag antingen åka in till stan eller torget, måste hitta en praktikplats. Så de är det jag ska göra idag.... 
Nu ska jag gå upp ur sängen och ät frulle puss! 
 

Fredags humor

 
Haha ni måste bara kolla!!! :D 
 

Mår bättre

Idag har jag typ bara varit i sängen och kollat på Kardashian. Väntar på att maten ska bli klar och att mami ska komma hem sen blir det middag. Ikväll blir det bara att ta de lugnt, vila så jag kan kanske göra nått imon istället. Nu mår jag mycket bättre än vad jag gjorde imorse, har inte så ont i halsen längre så förhoppningsvis så mår jag bra imorgon. Önskar alla en trevlig helg kramar!!

21 september

Hej bloggen! 
Stannade hemma idag också, har så sjukt ont i halsen så jag dricker mängder med te. 
Ska bara ta det lugnt idag och gosa ner mig i sängen och kolla på filmer, och lyssna på regnet som öser ner. 
Nu har jag också helg!!! yeee, den här helgen blir en extra lång helg för jag var sjuk igår och idag och sen på måndag så har vi studiedag. Väldigt skönt men det suger att vara sjuk, vill vara i skolan och träffa alla kompisar ju. Jaja, om jag mår bättre imon så ska jag försöka att komma upp ur sängen och vara med vännerna. 
Ha en bra fredag nu puss o kram. 

Abercrombie, Uggs & Ray ban

 

ätit

Åt för en liten stund sen och nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av Kardashian :) 
Asså min nya favorit plats, SÄNGEN!!! min bästa vän haha. Vet inte om jag ska gå till skolan imon får se! Men ni får ha en bra kväll puss! 

Myser

Ligger fortfarande i sängen och just nu börjar det och regna så jag myser bara. 
Men ska snart börja med att plugga lite eller inte plugga har gjort alla läxor ska bara kolla igenom dom så det är bra skrivit och sånt. Men vet inte om jag ska gå till skolan imon heller men de får jag se. Vi hörs!!!
 

Céline bags


20 September

Good Morning! 
Vaknade imorse av att jag hade jätte ont i halsen och ont i huvudet så jag stannar hemma från skolan idag. (Lika bra så de inte blir värre) Så idag ska jag bara vila och plugga lite och såklart kolla på någon film. 
Hoppas att alla ni andra mår bra puss o kram ♥ 

Blääää

Har precis ätit middag (ja vet sent..) men mamma kom hem ganska sent. 
Nu ligger jag som vanligt i min säng och ska kolla på något avsnitt av Kardashian. Mår inte helt prima så jag tar de lugnt får se hur jag känner mig imorgon. Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag! och har/får en mysig kväll. 
Saknar sommaren!!! 

Follow your dreams


Autumn outfit


matte

Just nu sitter jag på matte lektionen och skriver siffror :P 
Tycker inte det är det roligaste ämnet men det är ganska skönt att bara sitta och lyssna på musik och jobba i sin egen takt. Är så himla hungrig också, åt typ ingen frukost bara ett glas juice :( så nu kurrar min mage. 
Vi hörs efter skolan kram



19 September

God morgon! 
Idag var det svårt att gå upp från sängen. Har ingen lust att gå till skolan idag, mår lite sådär men som tur så är det en kort dag idag. Ska snart gå till skolan och så har vi musik första lektionen. 
Hoppas att ni får en bra onsdag puss! 



My lovely bed

Ligger som vanligt i sängen (min nya favorit plats) och kollar bloggar och lyssnar på musik. 
Idag var det jobbigt på dansen nya steg och det går så himla fort men kul, fast jag går fortfarande med knattarna haha :D På tal om nått annat så börjar hollywood fruarna snart yeee!! Älskar tisdags kvällar ♥
Ha en trevlig kväll puss o kram!!



American vintage

 

Girl on fire

 

sleten

Ligger i sängen och är trött från idrotten, sprang slingan på tid och är väldigt nöjd. Sprang två varv utan att stanna :) very proud. Nu ska jag "plugga" och sen blir det dansen. Vet inte om jag kommer att orka men men. Ska ändå ta de lugnt för i torsdags förra veckan stukade jag min ena fot så ska nog inte hoppa och sånt, så de blir att ta det lugnt för mig. Ojjj på tal om nått helt annat så öser det ner regn!!! Väldigt konstigt väder idag. Helts plötsligt så är de jätte fint väder med sol och sen efter ett tag börjar det regna. Så har det varit hela dagen. Men det gör inget att de regnar, tycker bara de är mysigt :) 


18 September

God Morgon! 
Härlig tisdag med spöregn yeee! pappa körde mig som tur så jag slapp gå i regnet. 
Nu har jag SO och jobbar och sen musik och sen spanska. ÅÅÅ idag ska vi springa slingan på tid orka..... 
Hoppas att det inte regnar och oskar bara! Nu slutar vi hörs senare, ha en bra dag. 



What I'm looking at now


Sur & trött

Efter träningen blev jag så himla trött så nu ligger jag i sängen och tänkte kolla på X factor men orkar inte gå ner och kolla :P Är också så himla sur på en av mina lärare!!!! Orkar inte tänka mer på den här jobbiga dagen så vi hörs imon!!!! Ha en bra kväll.
 

17 September

Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen men har haft fullt upp i skolan idag. 
Behövde göra klart lite inlämningar och redovisningar som vi ska ha i veckan så slipper jag göra det sista sekund. Nu sitter jag iallafall hemma och har på mig träningskläderna, ska träna lite tänkte jag. Har inte gjort det på hela helgen så idag börjar jag igen. Bloggar mer ikväll, hoppas att ni har haft en bra dag puss! 



Going up early tomorrow


Mys söndag

Den här söndagen har jag verkligen inte gjort någonting!! men det behövdes och det var väldigt skönt. 
Har pluggat lite och sen har sätt på den nya serien och kollat på Kardashian. 
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att middagen ska bli klar, är så himla hungrig!!! Hoppas att ni har haft en mysig söndag. Juste idag är det X factor, vem ska kolla? (JA!!!). 


 

Höst tröjor


16 September

Hej Hej härliga söndag! 
Vaknade ganska sent idag men de behöver jag efter en hård vecka i skolan. Sitter i sängen och har pluggat lite men ska fortsätta snart igen. Idag kommer det inte hända så mycket kommer mest bara slappa. Känner mig lite sådär så de blir bra att bara ta de lugnt idag och kolla på film och gotta mig. 
Hoppas att ni mår bra och får en mysig söndag ♥



Mys

Ligger i sängen och myser och ska snart sätta på någon bra film. Har ni något tips på någon film? 
Efter jag och mami hade varit på torget idag så fick jag sån lust att göra om i mitt rum så nu har jag tagit in en till säng i mitt rum så nu har jag en stor säng!! :) Har alltid velat ha en stor säng så jag tänkte att jag kunde ta in en säng som vi hade i en av dom andra rummen. De är ju ändå ingen som sover där och vi har inte så himla ofta några jäster som sover över, så varför inte! Tycker de blev bra men de är ovant att se en stor säng när man kommer in i mitt rum. Men det blir säker bra och man vänjer ju säg. Ne nu ska jag sätta på en film, hoppas att ni har haft en bra dag och har en mysig kväll puss!



100

Ojjj idag är de exakt 100 dagar kvar tills de är julafton. Vill ha sommar!!


Höst


15 September

Vaknade vid elva och har nu käkat frulle. Just nu sitter jag och kollar lite på tvn och datorn och lyssnar på musik. 
Ska snart hoppa in i duschen och sen får jag se vad jag gör. Har inget speciellt plannerat idag men vill ändå göra nått. Kanske ska åka in till stan med mami och kolla om vi kan hitta bh:ar. Bloggar mer senare puss!



Dagens

Tröja - Ralph Lauren / byxer - Zara + skinnjacka & boots 

Johan & Martin kolla!!!

Sitter på carros jobb nu och har kollat på presskonferensen om dom två journalisterna Johan och Martin. 
Väldigt bra presskonferens, spännande och tragiskt det som dom har varit med om usch. Det är verkligen värt att se preskonferensen. HÄR kan ni se det!!!! 



Stan

Fick sluta tidigare idag från spanskan så nu sitter ja på bussen påväg in till stan ska möta min syster och sen får ja se va ja ska gör. Vi hörs ikväll puss!


......


We´ll be coming back

 

14 September

Hola blogga!! 
Gissa vad det är för dag idag! Jo de är min namnsdag (Ida) inte så stor grej men i min familj har de alltid varit en stor grej. Man får typ "presenter" och bakelse hehe, så är min familj :P 
Iallfall så har vi SO nu och jobbar om islam,ganska tråkigt men som tur så ska vi göra redovisning så det är nice. Har bara en lektion kvar sen slutar vi, väldigt skön fredag. Har inte några planner just nu på vad som ska hända ikväll, får se vad som händer. Efter skolan funderar jag på att åka in till stan en snabbis har inget annat speciellt att göra. Ni får ha en bra fredag puss! 



Sova

Har legat i sängen hela kvällen och kollat på något nytt program, kommer bara inte ihåg vad de hette hehe :P 
Börjar känna mig lite kraslig (ont i halsen och på morgonen är min näsa alltid täpt) hoppas jag inte åker på en förskyldning hatar att vara sjuk. Får dricka mycket te med honung i. Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag. Sov gott nu, vi hörs imon puss o god natt.



Polyvore


13 September

Hola!! 
Har NO just nu och har kollat på en film och rymden. Har snart bamba (hoppas det blir god mat). 
är så himla nöjd med min dator, känns som jag har fått en helt ny. Efter skolan så blir det nog att träna orkade inte göra det igår så får göra det idag. Vi hörs underdagen puss. 



Nya iphone 5

Va ska man säga! Den är ju snygg och verkar ännu bättre än fyran. Men jag skulle faktiskt inte vilja ha den. Jag är jätte nöjd med min 4s. Men om jag skulle ha haft en 3Gs så skulle jag nog köpt den men jag är nöjd med min och tycker den är skit bra! Vad tycker ni om den nya iphone 5? 
 
 

Ny duschad, hungrig & trött

Så känner jag mig just nu och har kommit ut ur duschen. Ska snart göra mat till mig själv och sen ska jag antingen kolla på Kardashian eller Hollywood fruarna. 
Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator och den funkar!!! lämnade in den förra veckan men när jag fick tillbaka den så var den lika seg och program hade försvunit. Så jag fick lämna tillbaka den igen och idag fick jag den igen (så himla glad). Så nu har dom bytt hårdisken och allt annat. Så nu är den snabb, får panik när den är så himla seg. Nog prat om det, hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har varit kort iallafall i skolan fick sluta en halv timme tidigare :) så jag var hemma halv två. Önskar alla en trevlig kväll.


 

All I want is you


12 september

God Mörgon!
Ska snart åka till skolan men orkar inte gå upp ur sängen. I eftermiddag ska våran klass gå till en moské, vi jobbar nämligen om islam. Har varit i den moskén förut men nu har man ju också chansen att fråga mycket saker om islam. Jaja hoppas att ni får en bra dag puss.


Hollywood fruarna

Om några minuter börjat de!!!
Haha de är typ det bästa på hela veckan ;) Var helt slut efter dansen svettades mycket. Nu är jag trött och sliten kommer säker ha värsta träningsverken imon, körde hårt. Ha en mysig kväll puss!


Dansa

Om en stund sticker jag till dansen!! Ska bli kul men kommer dansa med knattarna ;) haha. 
Kommer säker vara helt slut när jag kommer hem men det är skönt. Vi hörs när jag kommer hem igen.



Read all about

Lyssna på den här!! Den är så jävla bra!! Ni kommer älska den!!!


11 år sedan

Idag är det elva år sedan world trade center rasa. Tycker det är så himla hemskt. Är de någon som har sätt den filmen? Ja har gjort det så himla tragisk och man får ändå veta vad som händer när dom är där inne i husen och det är hemskt. Den är iallafall värd att se.


OMG


11 september

God morgon!
Sitter och väntar på spårvagnen nu och sen blir de en lång dag i skolan. Men tisdagar brukar gå fort och sen har vi idrott sista lektionen så de är nice.
Bloggar mer under dagen kram.


Tränat

Nu har jag varit ute och sprungit. Vad ja är duktig :P svettades som fan.
Nu ska ja hoppa in i duschen och sen börja plugga.


10 september

Hej!
Om tjugo minuter slutar vi yeee.
Idag gjorde vi kanelbullar i hemkunskapen och dom blev goda men åt upp alla (var hungrig). När ja kommer hem måste ja träna. Ska nog gå ut och powerwalka eller springa! Bloggar mer senare.

Kusinerna och jag bakade cupcakes igår så här blev dom, Väldigt goda!


Home

Kom hem vid sju och har precis kommit ut från en skön dusch. 
Väntar på att X factor ska börja, premiär idag. Ska bli kul att se något nytt och nya talanger. 
Hoppas att ni har haft en bra helg. Min har varit jätte bra, de är kul att se kusinerna igen ♥
Ha en mysig kväll puss! 



9 september

Hola!
Vaknade vid tio idag och åt frukost för en liten stund sen. Nu sitter vi och undrar vad vi ska baka för något. De blir kanske cupcakes som vi ska baka men de finns så många så vi vet inte vilken vi ska baka, men de löser sig. Lite senare idag ska jag och mami åka hem men de har varit roligt och se kusinerna igen :)
Ha en mysig söndag!!


Fest

Idag har vi åkt till en aktion men ja och Kajsa tröttnade ganska fort så vi satte oss i bilen. Kom hem vid tre och nu har vi ätit middag hos mormor. Snart ska jag och Kajsa gå ut och fira en kompis till henne. Hoppas att ni har hart en bra dag.


8 september

God morgon!
Jag är vaken!!! Trodde verkligen inte att jag skulle vakna så här tidigt men de gjorde jag. De va iallafall skönt att sova ut, har ju gått upp halv sju varje dag den här veckan så då är de skönt med helg.
Just nu ligger ja kvar i sängen men ska snart gå upp och äta frukost med dom andra. Idag vet ja inte riktigt vad vi ska göra så vi får se. Ha en bra lördag puss o kram.


7 september

Hej och förlåt för att ja inte har uppdaterat idag. Men hade ingen lust tyvärr men nu bloggar ja ialllafall :P
Nu är jag och mami påväg till Gislaved till mina kusiner, ska vara där hela helgen så de blir skoj. Vill önska alla min läsare en trevlig helg, ta hand om er puss!


Sova!!!!!!

Kom hem vid nio och gick direkt till duschen. De regnar ju ute så ja frös som fan, så ja behövde en varm och skön dusch. Nu ligger ja i sängen och ska snart sova. Imon är de äntligen fredag, gud den här veckan har gått väldigt fort. Imon ska ja träffa kusinerna också, de blir skoj. Vi hörs imon puss o Godnatt.

Popcorn yeeeeee!!!!


Ändrade planer

Kom hem och fick ett sms av min syster och frågade mig om ja ville följa med på bio idag igen. Så ja tänkte varför inte! Så nu sitter ja på bussen på väg till bergakungen. Idag blir de Madagaskar så de blir kul :D (kanske inte sa vilken film vi såg igår men de va den nya filmen modig, väldigt bra faktiskt) Ha en bra kväll nu puss.


Ont i huvudet och trött

Sitter på bussen nu och är på äg hem. De tog lång tid att ta kort idag men men. Ja tänkte ju gå ut och springa idag men orkar inte och sen fick ja så himla ont i huvudet. Så de blir nog ingen springtur för mig. Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag. Vi hörs ikväll om ja mår lite bättre.


6 september

Hej bloggen!
Just nu har vi NO men vi gör inget speciellt, skriver om ett arbete. Idag ska vi ta kort med klassen, hoppas de blir bra :P efter skolan måste ja träna gå ut och springa eller nått. Nu ska ja fortsätta och jobba här, vi hörs puss.


Bio

Oj gud förlåt!!! Sa ju att jag skulle blogga när ja kom hem från skolan men hade andra saker och göra. Sen skulle jag iväg och träffa systern och äta middag och sen gå på bio. Vi såg modig den nya Disney filmen. Väldig rolig men den va ganska läskig faktiskt höhö. Kom hem vid halv nio och nu ska jag snart sova. Har sov morgon imon så de blir gött. Vi hörs puss o god natt.


5 september

Tjena!
Började morgonen med spex foto i skolan. Våran klass hade fredagsmys som tema. Så vi hade på oss mjukisbyxer och så hade vi med oss chips och godis som vi åt. Nu har vi en lång rast och sen har vi matte och SO sen slutar vi :) Ikväll blir de bio med syster så de blir mysigt. Vi hörs efter skolan.


Trött tjaj

Ååååå har precis kommit ut ur duschen och har lagt mig i sängen och villar lite.
Är helt slut från dansen hehe. De va ialllfall kul att börja igen men de är ganska många nya och dom e så himla små!! Ja trodde att jag hade gått fel när ja kom in där men de hade ja inte. Tror att de bara är jag som är 97a resten är typ 99or :P Jaja. Ska snart äta och sen ska ja sitta bänkad framför Tvn och se på svenska Hollywood fruar :D ha en bra kväll.


Träna

Idag börjar dansen så nu blir de hård träning igen!! (gött). Sen får jag lite extra träning för ja ska cykla dit. 
Kommer säkert va helt död när jag är klar men de blir bra, och sen kommer jag säker ha världens träningsverk imon också. Ska dra om en liten stund men vi hörs när jag har kommit hem igen.

Music


4 september

God morgon!
Ååå inatt så sov ja väldigt skönt men hade en jätte konstig mardröm.
Nu är ja i skolan och har haft musik, ska snart ha Spanish. Vi hörs senare, ha en bra tisdag.


hemma och ny duschad

Efter skolan blev de ingen träning för mig åkte till stan istället :P hehe. Åkte in och kolla lite i affärer och sen träffade jag min syster. Kom hem för en timme kanske och har nu duschat. Nu ropar mami att de är mat, får se om jag bloggar mer ikväll. Annars får ni ha en bra kväll puss.



No stress

Haha är de någon som kommer ihåg den här låten? Hörde den i helgen och då kom de upp massa minnen! :)


3 september

God Mörgon!
Hade ni en bra söndag igår? Min var väldigt skön. Nu är de måndag igen och skola. Har SA nu och pratar om vad vi ska ha på oss på spex fotot. Vi har så svårt att berömma oss. Efter skolan blir de att träna. Vi hörs under dan!!


Sann Romans

 

Fanny Lyckman

Fanny Lyckman 

2 September

Hej!
Idag sov ja ganska länge och nu sitter ja och slappar. De har typ regnat hela dagen så de är ingen ide att göra nått idag. Måste ändå plugga lite så de blir bra. Va ska ni göra idag? Ha en mysig söndag!


1 September

Ojjj redan September!! gud vad sommaren har gott fort..... Igår hade jag en väldig rolig kväll och de hände mycket saker. Först hade vi kräftskiva på gatan och vid halv tio gick jag och Sarah på en promenad och träffade några kompisar på vägen och sen hade vi två en rolig och mysig kväll tillsammans. Sov hos henne och kom hem vid elva idag. Tog en dusch och sen åkte jag och mami in till stan. Vi fika och hade de mysigt!! Vi kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag och väntar på att svenska hollywood fruar ska börja. Ikväll blir de förhoppningsvis att bara vara hemma och chilla. Ska förmodligen också skypea med Karin (moster). Hon är ju nere i Indien nu så vi vill se hur hon har de och prata med henne. Saknar henne så mycket och de sämsta är att hon inte kommer att vara hemma vid jul :( men får skypea med henne mycket. De här blev en lång bloggning men ni fick lite uppdatering iallfall :P 



RSS 2.0