Helt slut

Försökte att blogga innan jag skulle träna men appen funkade inte så jag orkade inte bry mig. Idag körde jag MRL (mage,rumpa & lår)  med Sarah, fy fan säger jag bara vad jag svettades. Men det är så himla skönt efter åt. Nu har jag duschat och ätit och ska snart lägga mig i sängen och kolla på vampire :) är snart klar med säsong 3. Gud vad jag har kollat på det här dom 3 senaste veckorna, men jag lovar om ni börjar kolla så kommer ni bara vilja se mer. Även er som inte gillar vampyr filmer eller serier (josse hehe) Jag gillade inte heller från början vamypr serier eller filmer men sen när man börjar kolla så blir man besatt fast på ett bra sätt ;) de är inte så läskigt som man tror (jag lovar) Nog om det, hoppas att ni har haft en bra onsdag och har/får en bra kväll puss på er! 

31 oktober

Haloj!
Vaknade vid elva idag och var pigg. Har käkat frulle och nu sitter jag och gör en skoluppgift som ska vara klar innan lovet är slut, så de kommer jag hålla på med idag. Men de gör inget för det är ändå inte så fint väder ute så då kan man bara vara inne och ta de lugnt och jobba lite. Ikväll blir det att träna (gjorde inte det igår så idag måste jag) vi hörs under dagen puss.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3831453/images/2012/pic_50911893e087c37f288f550e.jpg" class="image">


Dagens

Jeans - Levi´s // Tröja - A&B // Jacka - Jofama by Kenza // Halsduk - Gina // Skor - Bianco // Väska - Celine ne skoja bara, men visst är den lik!!??  
 
 
 
 
 

Härlig dag!

Sitter nu på espresso house med josse. Idag har vi tagit bilder i stan och gått runt och små pratat, väldigt mysigt. De blev väldigt fina bilder också. Tog dagens också så ni får se den senare.


30 oktober

Hej bloggen!!
Sov till tio och sen låg jag kvar i sängen ett tag och kollade på 90210. Säsong 5 har ju börjat igen, så ja måste bara kolla😊😍😍. Nu har jag gjort iordning mig och idag ska jag träffa josse, vi har inte bestämt än vad vi ska göra men något blir det. Ha en fin tisdag😘


Ta spruta💉😔👎

Är nu på vårdcentralen och ska ta spruta, hjälp hatar att ta spruta. Natta var iallafall hemma hos mig förut och vi hade det jätte mysigt. Gjorde pannkakor och pratade väldigt mycket men det var bara mysigt. (Tack gmn för det) nu måste ja gå men hörs efter.


29 Oktober

Hej Hej!
Vilket piss väder det är ute idag!! Men det gör inte så jätte mycket för idag ska jag nog vara inne för det mesta. Vid halv två kommer min älskade kompis hit (Natta) saknar henne så mycket. Vi ska göra pannkakor och sitta och prata massa. Vid fyra tiden måste jag dra för att ta min sista spruta av livmoderhalscancer, skönt att slippa ta den mer sedan. Sen blir det nog att träna, ska testa att gå på zumba idag så får se hur det är. Va ska ni göra denna regniga måndag? Puss på er! 

Solsidan

Kollade inte på förra veckans avsnitt så får göra det nu innan denna veckans avsnitt kommer. Ha en mysig kväll


28 oktober

Hej härliga söndag!
Sov ganska länge idag och för någon timma sen åt ja frukost. Nu har jag lagt mig igen i sängen och kollar på vampire 😍😍 idag blir en slapp dag men ska träna också men det blir lite senare. Va ska ni göra denna soliga söndagen? Glöm inte att ställa tillbaka klockan också 😉😝


Hos Sarah 😘❤

Är hos Sarah nu och har det mysigt! Kollar på bad boys 2 😂😂😂😍 så jävla rolig film. Ha en bra kväll!


Tränat och duschat

Haloj! Kom hem från träningen vid halv sju och nu har jag tagit en varm och skön dusch. Skit vad kallt det är ute nu asså, man dör typ av kyla. Väntar på att maten ska bli klar och sen får jag se hur kvällen blir. Ska kanske till Sarah sen lite senare och ha mys kväll men inget bestämmt än. Hur blir eran kväll? puss på er! 

27 Oktober

Hej! 
 
Igår blev det ganska sent när Sarah var här, men hade det mysigt och roligt. Jag var väldigt trött igår så jag var kanske inte den roligaste människan men men. Vaknade vi halv tolv men sen var Sarah tvungen att gå hem så det blev ingen furkost för oss tillsammans. Nu har jag kollat på ett vampire avsnitt och ligger faktiskt kvar i sängen. Är väligt slapp idag men de gör inget. Måste verkligen städa mitt rum idag också och sen blir det att träna vid tre eller nått. Ha en bra lördag puss o kram. 
 
 
hahahaha

X factor


Friday

Har nu duschat efter ett hårt träningspass. Var på gymmet i 2,5 timme så det var skön träning. Nu sitter jag och käkar lite godis hehe och tänkte börja kolla på ett avsnitt av vampire. Lite senare ikväll kommer Sarah hit så ska vi ha mys och käka godis och kanske kolla på någon film eller nått, får se vad som händer :) Ha en jätte bra kväll nu och önskar alla en trevlig helg och höstlov!!! ♥ 

26 oktober

Tjena Tjena!
Äntligen lov nu!!!!! Ska bli så skönt med ett break från skolan. Imorse var jag väldigt trött och försov mig men nu har jag piggnat till. Har slutat nu och är påväg till gymmet nu. Har inte varit där på hela veckan så nu blir det verkligen att träna och svettas 👍💪
Vi hörs efter träningen puss.


....

Jätte dåligt bloggning idag men hade mycket i skolan och det har hänt ganska mycket idag. 
Kom iallafall tillbaka till skolan när klockan var ett och då skulle vi ha musik prov, och det gick ganska bra. Efter musiken hade vi idrott och körde karate/zumba och gangnam style, väldigt många olika saker. När idrotten var slut skulle jag ha utvecklings samtal, tråkigt men nu är det över för den här terminen som tur. Efter det åkte jag och mamma och pappa till Rytmus gymnasiet för att gå på öppet hus. Så där har jag varit hela kvällen typ :P. Kom hem vid halv tio och nu har jag gjort iordning mig för att sova, men först ett avsnitt av vampire ♥
Imorgon är det äntligen fredag och höstlov!!!!!! Fy fan vad skönt det ska bli rent ut sagt. Behöver verkligen vila nu efter tuffa veckor speciellt den här veckan. Sov gott alla människor på jorden love ya!! 

25 oktober

Haloj!
Idag har vi nior varit på ett gymnasium som vi har valt att gå till. Jag valde att gå till donner. Bra skola men rörig och små salar. Vet inte riktigt vad jag tycker om den. Nu är jag iallafall påväg in till stan för att äta lunch och sen till skolan och ha musik prov och idrott. Sen vid fem ska jag ha utvecklings samtal tråkigt men men. Bloggar mer senare puss.


Barnvakt

Har precis ätit middag men den lilla skit ungen😉 och de blev tacos av mig själv. Är grym på att laga mat😜👍 Nu har jag plockat iordning allt och ska gå ner och kolla vad skit ungen Nelly gör för något. Sen när hon har somnat blir det att plugga en liten stund. Ha en bra kväll puss på er!


The bus

Sitter på bussen och är påväg hem. När jag kommer hem blir det att plugga och äta nått, är svin hungrig. Sen blir det att jobba. Ha det bra!


I love this song!


24 oktober

Hej bloggen!
Sitter på bilden nu och skissar och lyssnar på bra musik, men efter ett tag blir det ganska långtråkigt så jag tog en "paus". Idag slutar vi ganska tidigt och så efter skolan måste jag plugga (har prov imon) och sen vid 5 ska jag jobba. Så då blir de inte så mycket plugg. Men kan nästan allt så ska bara repetera när jag kommer hem. Ha en bra onsdag puss o kram.


Dagens

Byxor - Gina / tröja - Gina / Skärt -Chelsea / skor - Bianco + vinterjackan


Plugga & duscha

Kom hem vid två och sen när jag kom hem så satte jag mig och började plugga. Nu har jag tagit en lite paus och ska snart hoppa in i duschen. Mitt hår är så sjukt äckligt så det ska bli gött med att fräscha upp det :P Ikväll blir det att fortsätta att plugga och sen kolla på svenska hollywoodfruar. Vi höres puss puss. 

Höst outfit

Snygg höst outfit! tänk hur snygg de blir med den gråa tröjan över den svarta så man bara ser kragen. 
Grå tröja från Rag & Bone 1675:-  / Svart tröja från Acne 2780:- / Byxer från A&B 420:- / skor från nelly 3165:- / Klocka & armband från Michael Kors, klocka 1810:- & armband 626:- 

23 Oktober

God Morgon! 
Skulle ju ha simprov idag men fick ett sms imorse vid nio som det stod att vi inte skulle ha något simprov idag. Lite sent att säga det nu när man var liksom påväg att ta bussen!! Är ganska sur på min lärare men men. Ska ha en NO lektion vid 12 - 13 men funderar på att inte gå på den. Så himla ondödigt att gå till skolan i en timme och inte göra någonting. Så ja funderar på att stanna hemma och plugga hela dagen istället. De kan ju vara bra att få godkändt på det provet istället för att gå till skolan och inte lära sig någonting. Va skulle ni har gjort? Ska iallafall sätta mig och börja plugga nu. Ha en bra tisdag.

Packar

Nu har jag pluggat klart för idag och ätiti middag. Just nu packar jag för morgondagens aktivitet (simprov) är sådär taggad med det blir nog bra. Snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på Vampire Diaries, är på sista avsnittet av säsong 2 nu så förhoppningsvis så kanske jag kan börja kolla på säsong 3 idag :) Är kär!! ♥
Hoppas att ni får en mysig kväll så hörs vi imorgon puss på er! 
Jag & Svea myser!! ♥

Study time

Kom hem från skolan för några minuter sedan. Har tagit på mig myskläderna och ska sätta mig och plugga musik nu. De har varit en lång dag idag och ville bara gå och lägga mig och vaknad upp imorgon bitti men måste plugga..... Imon har vi simprov och börjar inte förän vid tio så det blir bra och slutar ganska tidigt också. Ne nu måste jag tyvärr börja plugga, vi hörs senare. 
ååååå gud vad jag saknar Kroatien!! ♥♥

22 oktober

Hej!
Förlåt att jag inte blogga igår när jag kom hem från träningen. Men behövde plugga lite och sen hände det en sak igår när jag och josse skulle gå från träningen så jag var asss rädd. Men kommer tyvärr inte säga vad som hände för jag vet inte vad som kommer att hända längre fram i tiden hehe. Låter typ jätte konstig och de var de också. Ska försöka att glömma det här nu. Idag är de måndag igen och bara en vecka kvar till de är lov. Hur ska jag orka??? Har så sjukt mycket saker den här veckan så jag kommer vara död sen. Nu måste jag gå, men ha en bra dag.


21 Oktober

Haloj! Idag har jag typ suttit inne nästan hela dagen och pluggat. Och vid ett idag så åkte vi och kolla på en lägenhet som var jätte fin men jag tror det inte blir nått. Men jag gillade den väldigt mycket. Nu ska jag snart göra mig iordning inför en timmes träning eller det kanske blir två timmar ;) vem vet. Kanske får med josse också får se. Bloggar mer sen ikväll puss. 

Bra filmer

Kollade alldeles nyss på en väldigt bra film som hette enough. Kan verkligen rekommendera att se den. Nu kollar jag på bad boys, den roligaste filmen ever😂 haha. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på vampire diaries och sen vid tolv kommer pappa hem. Han har nämligen varit i Nice den här "veckan" (den jävel) haha så de blir kul att träffa honom igen. Och sen hade jag gjort en liten lista på vad han skulle köpa till mig så får se om han har köpt rätt😋😊 Hoppas att ni har en bra lördag puss.


Old music


I'm back!!

Hej alla!
Nu är jag tillbaka i blogg världen 😉 har haft/ har så sjukt mycket i skolan nu så jag hinner inte med de jag ska göra. Så de var därför jag tog en liten paus. Iallafall så är det helg och ja mår bra, eller de blir inte så ledigt för mig för vi har ganska mycket nu i skolan innan lovet så den här helgen blir en plugg helg👎👎. Hatar att plugga men men de är inget att göra åt. Får plugga sten hårt den här veckan för sen är jag borta från skolan i tre veckor, så de blir gött. Iallafall så vaknade jag imorse av att mami kom in till mig och hade gjort frukost till mig och henne. Så söt mamma man kan ha haha😊😘 väldigt gått var de. Just nu sitter jag och pluggar musik som vi ska ha prov på i veckan och sen vid tre eller nått blir de att träna. Skit vad jag har tränat den här veckan asså men de är bara bra. Så min lördag blir inte så speciell. Kanske ska göra nått ikväll men de är inte bestämt än. Hoppas att alla mår bra och får en trevlig helg puss o kram på er!


Pause

Känner verkligen inte att jag hinner blogga nu. Så tar en paus från allt. Kanske slänger in ett inlägg ibland om jag känner för de. Men just nu har jag verkligen ingen lust, är ledsen men hoppas iallafall alla mår bra. Puss o kram❤❤


Hinner inte

Idag har det inte varit den bästa bloggningen och det är därför att vi har lite saker att göra i skolan och jag hinner typ inte blogga. Funderar på att ta en pause så jag hinner göra det som jag ska göra och börjar blogga på fredag igen, får se har inte bestämt mig än. Iallafall så efter skolan åkte jag och träna i typ två timmar och träffade Sarah där också. Lite roligare att träna med någon, vi pratade om allt möjligt och såklart så tränade vi också :P 
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, har haft en lång dag så den här sömnen behöver jag nu. Får se om jag bloggar imorgon. Puss o god natt ♥
Saknar sommaren!! 

....


15 oktober

God morgon!
Ny vecka och måndag igen. Har precis haft NO och ska snart ha hemkunskap. Efter skolan ska jag åka och träna och svettas. Den hör veckan blir det att träna järnet 👍💪. Nu börjar vi, hörs!


Plugg time

Gud vad skönt de var att träna idag men hade verkligen ingen lust att gå dit men sen när man är igång så blir de kul. Nu sitter ja i sängen och lyssnar på musik, käkar lite godis och pluggar. Men är snart klar med pluggningen. Snart blir det middag också och sen solsidan😊👍 ska ni kolla? Hoppas att ni har haft en bra dag.


Good music


14 oktober

Hej bloggen!
Idag har jag verkligen sovit ut och de behövde jag verkligen. Har ätit en god frukost som bestod av pannkakor 😍👍. Nu har jag tagit på mig träningkläderna och ska träna med Sarah. Den här veckan har jag varit hurtig och de ska jag vara den här veckan med som kommer💪. Efter jag har tränat måste ja hem och plugga lite. Ha en bra söndag!


One Direction & Justin Bieber

 
 

Hungrig

Har städa mitt rum idag och sen har jag gjort klart några saker som ska vara klart nästa vecka. Har just nu kolat klart på första avsnittet av 90210 som har äntligen börjat igen :) säsong 5 yeeee!!!
Förhoppningsvis så ska vi äta snart också är svin hungrig, har bara ätiti frukost. Till middag blir det musslor gött, har inte ätit de på länge så de ska bli gott. Vid halv åtta ska jag sitta barnvakt, så kommer min kväll att se ut. Får se om jag bloggar när jag är där. Vad ska ni hitta på ikväll? ♥
 

13 oktober

HejHej!
Vaknade vid tio och sen låg jag kvar i sängen och kolla på kardashian😍 de va länge sedan ja kolla på de och de gjorde min dag. Vet inte varför men blir så glad när jag kollar på de. Iallafall så har jag ätit frukost nu och kollar på Xfactor kollade inte så jätte mycket igår så kollar nu istället. Idag på dagen händer de inte så jätte mycket, måste städa mitt rum och sen vill jag träna men orkar inte sätta mig på en buss och ta mig dit. Får träna mer imorgon. Ikväll ska jag jobba igen så ni ser ju, de händer inte så jätte mycket idag. Va ska ni göra? Ha en mysig lördag❤


Slappa

Hola! kom hem för en liten stund sen eller vid halv tio tror ja den var. Det gick bra men blev väligt trött ett tag så de var nära att jag somna ett tag. Nu har jag iallafall tagit på mig mjukisbyxerna och ligger i sängen och ska kolla på ett avsnitt av vampire diaries. Hur har eran kväll varit? ♥

Barnvakt

Kom hem en snabbis och nu ska ja sitta barnvakt till nio. Har pizza och chips så de blir nog bra och så ska ja kolla på Xfactor sen👍. Va ska ni hitta på ikväll?? Vi hörs när ja kommer hem!!


12 oktober

Hej!

Helg!!! Nu har jag äntligen helg och de ska bli skönt. Sitter på bussen och är påväg till gymmet. Ska träna i några timmar sen ska jag hem en snabbis och sen ska jag "jobba". Ska faktiskt bli gött att träna, att få rensa tankarna och tänka på något positivt. Ha en fortsatt bra fredag puss.


Vardags & fest

                           Vardags                                                                      Fest

Mässa

Kom hem vid halv 6 från gymnasium mässan. Gud vad mycket saker det finns!! Fastnade iallafall för några stycken som jag sen ska gå på öppethus. Men det är svårt att veta. Nu har jag iallafall ätit middag och ska slappa, imon är det äntligen fredag och de ska bli skönt med lite helg fast jag ändå måste jobba men de är ju på kvällen så de är väl okej. Hade mer tänkt att vara med kompisar i helgen men men, de blir bra att få pengar. 
Hoppas att ni har det bra och har haft en bra dag puss på er!

Dream


11 oktober

God mörgon bloggen!
Sitter på spanska lektionen och går igenom en sak. Idag är de en ganska kort dag i skolan och vid ett ska klassen på gymnasium mässa. Gud hjälp mig! Vet verkligen inte vad jag ska välja eller vilken skola jag ska gå på. Så himla svårt att välja vad man ska bli när man går i nian. Sen "ikväll" ska jag gå med mamma och pappa också. Får se om jag hinner att träna ikväll också. Önskar alla en bra dag kram på er.


10 Oktober

Hej bloggen! 
Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen men försöktre faktiskt att blogga via blogg.se appen men de funka inte att publicera så jag orkade inte hålla på med det. Nu är jag hemma och har haft en ganska kort dag i skolan. Ska ta det lugnt i några timmar sen blir det att träna!!! Kommer bli värsta biffen, hehe ne bara skoja men har iallafall ett mål. Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra dag i skolan. kram på er ♥
Vill ha sommar igen!!!

One last time

När jag kom hem efter dansen och gymmet var jag helt slut. Var på gymmet ungefär i två timmar sen gick jag till dansen och dansa i 50 min. Såklart körde läran hårt med oss idag så nu är min kropp som en spagetti och kommer säker att somna gott. Kollade förut på svenska Hollywoodfruar och gud vad jag stör mig på Gunilla!! Va är de med henne egentligen men älskar Maria och Isabel 😍 nu ska jag sova så jag får min sömn jag behöver. Hörs imorgon puss o god natt❤💤💤💤


Slutar

Fick sluta efter provet yeeee!! Glad men hade ju planerat att åka till gymmet efter skolan men nu får ja åka hem och byta om och vänta och sen åka. Annars kommer ja vara där jätte länge och de orkar ja inte, men kommer åka till gymmet vid tre tror ja! Vi hörs!


9 oktober

Hej bloggen!
Har spanska nu och går igenom en sak som vi gjorde i fredags. Efter lunch har vi prov, hjälp!! Ne de kommer säkert gå bra. De känns som om de kommer bli ganska lätt. Efter skolan ska jag åka till gymmet och träna i någon timme sen efter de blir de dansen. Mycket träning idag!! 👍💪 men det blir gött. Hoppas att ni får en bra dag.


Sova

Ska snart sova men förs första avsnittet av solsidan. Såg inte det igår så ska kolla nu istället. Sen blir det att sova. Förlåt att jag inte har bloggat så mycket idag men har inte varit på så jätte bra humör (tjej grej) och sen behövde jag plugga. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni mår bra. Vi hörs imon puss o god natt❤💤


Plugg & ont i magen

Sorry för den dåliga bloggningen idag men har pluggat ända sen jag kom hem från skolan. Behövde de men nu tror ja att jag är klar. Har så sjukt ont i magen så jag ligger utsträckt i sängen och käkar lite godis😝😁 ska snart äta middag och sen blir de att kolla på vampire diaries😍😍😍👍


8 oktober

God morgon!
Nu står jag ute och fryser och ska snart ha hemkunskap med den efterblivande läraren. Ja skojar inte hon är de!!!!
När ja kommer hem från skolan ska jag plugga!! Har prov imon så plugg plugg plugg. Vi höres!!


Mörk och kallt


Träna!!!!!

Har nu fixat gym kort och är jätte taggad att träna så smsa Sarah direkt och fråga om hon ville träna med mig. Så ska snart iväg ocg svettas :P Sen blir det hem och plugga. Vi hörs när jag kommer hem. 

7 oktober

Hej bloggen!
Vaknade ganska sent idag men nu sitter jag i bilen påväg till eriksberg för att kolla på lägenhet. Ska kolla på några stycken och sen efter ska jag och paps köpa gym kort till mig!😄👍 har gått på mammas kort förut men nu är de dags att skaffa ett eget. Sen måste ja hem och plugga. Ha en bra söndag!


Dagens

Byxer - Zara / Tröja - H&M + klocka och boots och jacka 
Min nya väska som jag köpte igår! Va tycker ni? :)

Mysig dag med papsen

Kom hem från matchen vid sju och från när jag kom hem tills nu så har jag pluggat... 
Väldigt rolig lördag kväll jag har va??? usch!!! men behövde verkligen plugga för jag hann inte imorse och sen kommer jag inte kunna plugga hela dagen imon heller så de behövdes, men nu är jag klar och ska sätta mig i soffan och äta lite ost och chilla. Hade en jätte mysig dag med paps, åt först brunch väligt gått men blev väldigt mätt och sen gick vi på hockey Frölunda mot Brynäs. Frölunda förlora bu!!! inte bra. Men hade det roligt iallafall. 
Vad har ni hittat på idag? Nu ska jag bara ta det lugnt, ha en mysig kväll. ♥

6 oktober

HejHej!
Är nu påväg in till stan med paps. Ja!! ja vet, är i stan hela tiden. Men den här veckan har jag ju åkt in till stan bara för att hitta en prao plats men nu ska jag äta brunch med paps och sen gå på hockey 😃👍 Roligt lördag!!! Va ska ni göra idag? Ha en bra dag så hörs vi kanske efter matchen puss.


Helg

Är nu påväg in till stan för att hitta en praktikplats. Varför ska de vara så svårt??? Aja, det blir väl nånting och äta där inne också för är svin hungrig! (Ingen god mat i bamba) Har iallafall helg nu och de ska bli skönt fast måste plugga men de blir säker en rolig helg ändå! Ha en fortsatt bra fredag


Gårdagens

Nya klänning - Gina / kofta - ???


5 oktober

God morgon härliga fredag!
Står och väntar på bussen och sen blir det skola. Härlig med fredag och om några timmar är det helg😆👍 vad ska ni hitta på i helgen då? Jag ska nog vara med lite kompisar och sen imorgon ska jag och pappa gå på hockey match och sen måste jag plugga, har ett prov nästa vecka 👎😕 Nu kommer bussen vi hörs under dagen!


Serie sen sova

Har nu gjort iordning mig för en skön natt sömn men ska först kolla på en serie och sen blir det att sova. Imorgon är det äntligen fredag. Skit vad veckorna går fort asså, känns som om det var måndag igår. Sov nu så gott folket, hörs imon bitti puss. 

Hungrig

Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen blir det mys med mami och äta bulle :P Ni har väl inte missat att det är kanellbullensdag idag va!? Ska gotta mig med det ikväll. Tränade förrut också och jäklar vad jag svettades (de bara ran) men det känns så bra efteråt!! Nu ropar mami att de är mat, hörs kanske senare puss! 

Träna

Sitter på bussen påväg hem. Hade styrketräning på idrotten men de blev bara ett fiasko för vi hade vikarie och alla killar är ju så himla omogna så de blev typ ingen. Så nu ska jag träna själv och svettas. Vi höres!!


Jul...🎅🎅


4 oktober

Tjena!
I natt har jag sovit ut så idag är jag inte så trött. Nu sitter ja i skolan på matten och ska snart ha NO. Idag är de en lång dag men har idrott sista lektionen och då ska vi ha styrketräning tagga som fan. Ska försöka att ta dagens idag också. Ha en bra torsdag!!


Shopping

 
Klänning från Gina Tricot 299:-
(de va lite svårt att ta kort bak på klänningen för det är en öppning men ska komma ihåg att ta kort nån gång när jag har på mig den så ni får se hur den ser ut bak till) 
Grå tröja från Gina Tricot 149:-
Skärt från Chelsea 199:- 
 

Hemåt

Slutade tidigt idag så efter skolan åkte jag och josse in till stan och kollade på prao plats. De är så sjukt svårt att få prao för alla skolor praoar samtidigt och sen är de ganska många som inte tar emot. Men ska iallafall ringa tillbaka några. Nu är jag på väg hem och så fort ja kommer hem ska jag sätta på mig mjukisbyxorna och slappa. Har sjukt ont i magen så jag ska lägga mig i sängen😊👍 bloggar mer senare!!


Trött tjaj


3 oktober

Haloj!
Skit va jag är trött idag, skulle egentligen gått och lagt mig efter svenska Hollywood fruar men ville verkligen se klart på ett vampire diaries avsnitt som jag hade börjat kolla på, men jag får skylla mig själv. Nu är jag i skolan och ska snart ha musik lektion. Hoppas att ni får en bra dag!!
(börjar dagen med den här låten, så man piggnar till hehe) 😉😏


Trött i kroppen

Har kollat på X factor en liten stund men orkade inte kolla mer så jag satte mig vid datorn. Tränade idag ungefär efter skolan och nu är jag ny duschad och helt slut. Orkar nästan inte stå på benen. Vill bara gå och lägga mig men får inte missa hollywood fruarna så jag måste hålla mig vaken :P Hoppas att ni har haft en bra dag och får en mysig kväll puss. 
Jag och Svea myser!! ♥

On my way home

Jag och josse innan vi skulle ha volleyboll!! Två taggade tjejer haha😝❤❤


Skola.......

Sitter på biologin och har det väldigt tråkigt. Läser om DNA och genetiska sådär kul. Taggar så sjukt mycket till idrotten för vi ska spela volleyboll och de är svin kul 😄👍


Höst lov!!!


2 oktober

God morgon!!!!
Har precis haft nyheters prov eller va det nu heter?? Inget speciellt, de rör iallafall inte mina betyg så de spelar inte så stor roll för mig vad jag får. Om en liten stund ska vi ha redovisning på musiken, vill verkligen inte vissa upp min bild (den blev asss ful). Ikväll blir det och träna och plugga. Vi höres!


God natt

Har kollat på den bästa serien nu, ni för står säker vilken hehe 😝
Nu ska jag sova och hoppas att jag kan somna direkt för igår låg jag vaken ett bra tag och det är bara så jobbigt. Sov gott alla söta människor puss! ❤😘


Work

Kom precis innan för dörren och är helt blöt. De har regnat hela dagen här, ganska tråkigt men ändå mysigt. 
Om en kvart ska jag jobba igen så det blir bara hem och lämna av mina grejer och sen gå igen. Men kommer säkert ha det roligt för jag ska ju passa barnen igen. Nu måste jag göra mig iordning och sen måste jag sticka, vi hörs när jag kommer hem igen!!

3gs / 4s / 5s


1 oktober

God Mörgon!
Sitter i skolan och är skit trött, somna jätte sent igår så idag var det svårt att gå upp ur sängen. Kom till och med försent till skolan bara för att jävla västtrafik är så himla sen hela tiden. Kom typ tjugo minuter sent 😠
Efter skolan ska ja hem en snabbis och sen blir det att sitta barnvakt ikväll igen! Det går bra nu haha😜 Nu börjar jag, så vi hörs senare puss!


RSS 2.0