30 November

Hej alla! 
Stannade hemma idag också, har fortfarande sjukt ont i halsen och sen är jag lite yr men det är nog bara för att jag inte har ätit så bra. Åt nästan ingenting igår och sen är jag inte hungrig heller så det är väl därför. Men det är gött att det är fredag idag, va ska ni hitta på i helgen då? Jag ska ha det mysigt med syster och sen imon om jag mår lite bättre så ska jag nog åka in till stan och börja kolla på julklappar. Nu ska jag dricka tea och sen blir det att hoppa in i en varm dusch. Ha en bra fredag puss! 
 

Första lusse katten för i år

Va sött mamma man har som kommer hem med en lussekatt till mig!😘


29 November

Haloj! 
Det hände som inte fick hända!!! igår innan jag skulle lägga mig kände jag att jag mådde illa och ont i halsen. Så imorse så fick ja se hur jag mådde och det känndes som om det var bäst att vara hemma från skolan idag. Har inte tid med det här!!!!! Visst kan de vara skönt att vara hemma och vara sjuk men den här gången tycker jag inte det, trodde jag aldrig skulle säga det här men "saknar" skolan eller inte saknar men vill till skolan. Skulle ha haft beep test idag men kunde ju inte göra det så jag hoppas att jag kan göra det någon annan dag istället för var verkligen taggad för det. Har legat i sängen nästan hela dagen och kollat på Kardashian och pluggat lite och såklar sovit. Nu ska jag kolla på Williams lista haha. Hoppas att ni andra mår bra och har haft en bra dag puss på er! 

Älskar Ellen

 
 

Hoppas inte!!

Börjar känna att jag har ont i halsen och får absolut inte bli sjuk nu!! Har ganska mycket i skolan nu innan betygen sätts så jag hinner inte att vara sjuk. Men har nu gjort en kopp tea och ska bara ligga och ta det lugnt och kolla på VD. Hoppas ni mår bra och får en mysig kväll. 

Hahahaha roligaste!!!

 

28 november

Hej!
Slutade lite innan två idag och kom hem för ett litet tag sen. Nu sitter ja och äter mellanmål. Kan säga att de va längesedan man åt mellanmål. Brukar inte äta de när ja kommer hem från skolan men idag var ja så hungrig så behövde det. Ska äta klart sen blir det att plugga lite och träna ikväll puss.


Vill gå!!!!

 
 

27 November

Är ledsen för en dålig uppdatering! 
Hej! har inte hunnit att blogga idag, har haft full rulle. Kom hem för kanske en kvart sen och har precis druckit upp min goda smothie. Var så sugen på något när ja kom hem så gjorde en smothie som bestod av hallon :) (älskar hallon) Nu siter ja i sängen och ska ska kolla på ett avsnitt av vampire och sen vid halv sex så är det dansen. Ikväll blir det att plugga lite och somna tidigt ikväll för inatt så somna ja väldigt sent så idag ska jag lägga mig i tid. Får se om jag äns orkar blogga när jag kommer hem. Ha en bra kväll puss. 

26 november

Hola!
Sitter på hemkunskapen och gör inget speciellt, väntar tills våran andra lektion börjar. Idag är de ett tråkigt väder, regnar hela dagen och de är inte lite heller. Så fort man går ut så blir man helt blöt. Slutar ganska sent idag och sen ska jag åka en snabbis till torget och köpa svarta byxor (måste ha nya nu) och sen vid kvart i sju så är de zumba som gäller 😊👍. Så kommer min dag se ut, hoppas att ni får en nice måndag!!


25 November

Haloj! 
Idag har jag inte gjort något speciellt alls, vakanade vid elva och låg sen och drog mig i sängen. Gick upp vid halv tolv och gjort lite frukost och sen gick jag tillbaka till sängen och kolla på VD :) Har börjat kolla om alla säsonger nu hehe. Så idag har jag bara legat i sängen och nu så har jag städat mitt rum lite och snart ska vi ha middag. Måndag imon då, tagga!!!! nej men den här veckan kommer nog bli ganska skön fast det ändå inte kommer att hända nått speciellt. Hoppas att ni har haft en bra helg och får en mysig kväll puss o kram. 

Home

Har suttit barnvakt ikväll men de var bra från åtta till nu, så de var inte så länge. Nu sitter ja och kollar på någon film på tv och käkar lite godis. Ska om en stund göra iordning mig. Hoppas att ni har haft/har en trevlig kväll. Vi hörs imon!!!😘😴😴❤


En månad till julafton


24 november

HejHej!
Sitter på bussen påväg till torget ska möta upp paps där och så ska vi koll på en sak. Efter det ska jag nog träna, har iallafall med mina grejer. Har sån sjuk träningsverk i rumpan så de gör så himla ont när ja går. Ikväll blir det först middag med familjen och sen ska ja jobba. Va ska ni hitta på? Ha det gött kram.


Use somebody by One Direction

 

23 november

Äntligen helg nu woop woop!! Har haft fult upp idag så hann inte blogga i skolan. Engelska provet gick iallafall bra som tur, så de är gött att de är över nu. Nu står ja och väntar på bussen och ska åka och träna. Har inte tränat sen i måndags så idag ska det svettas haha. Vi hörs efter träningen!!😊💪👟


Friday tomorrow

Ligger i sängen och lyssnar på skön musik men ska snart sätta på ett avsnitt av Kardashian. När jag kom hem idag hade farmor och farfar kommit. Så nu är dom här och vi har pratat mycket, så roligt att se dom igen. Imorgon är det FREDAG!!!! och det ska bli så gott med helg, men hoppas bara det kommer gå bra på engelska provet på morgonen. Ja får hoppas på det bästa. Vi hörs imon puss på er! 

Forgets lyrics

 

Vilken???

Tänkte önska mig uggs i julklapp men vet inte vilken färg? Vilken tycker ni? 

22 November

God Morgon! 
Vaknade för en liten stund sen, och idag var det svårt att gå upp kan jag säga. Man blir så himla depp när det är så mörk ute när man vaknar så man piggnar inte till heller. Sen har vi inte haft sol på flera dagar, bara mörkt och gråt väder. Idag är det en lång dag i skolan och när jag kommer hem så är förhoppningsvis farmor och farfar här :) Saknar dom så himla mycket så det ska bli härligt att träffa dom. Sen måste jag plugga också när ja kommer hem. Hoppas att ni får en bra torsdag puss.

Lazy

Har legat i min säng från när ja kom hem från skolan tills nu typ. Fast jag har pluggat då!! Nu har jag ätit och är tillbaka på min sköna plats haha. Ska kolla på Kardashian nu och bara chilla (kollar om alla avsnitt nu bara för att jag tycker det är så bra haha). Hoppas att ni har haft en bra onsdag :)

Justin performance on AMAs

 

21 November

Hej bloggen!
Sitter på matten och räknar!! Behövde en liten paus så passar på att blogga. Idag är de en chill dag i skolan och så slutar vi tidigt. När vi har slutat måste ja hem och plugga (har engelska prov på fredag) får se om ja hinner åka till gymmet ikväll också. Ha en bra dag!


God Natt

Var på Donner skolan ikväll igen, men ja vet inte vad jag tycker om den skolan men det känns som om jag inte kommer välja den skolan. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska snart sova så jag kan gå upp imon. Hoppas att ni har haft en bra dag och kväll. Sov gott nu puss!!! ♥

Min nyttiga lunch i bamba!!


20 november

Hola!
Hur mår ni? Ja mår bra bra men är svin trött (är fortfarande trött från igår). Hr snart lunch och sen en NO lektion och sen är det sim prov. (Tagga not). Men de kommer säker gå bra. Ikväll ska ja gå på öppet hus på donner. Tyckte inte de verkade så bra skolan när ja var där på niornas dag men ska kolla för säkerhetsskull. Nu ska ja gå men ha en bra dag!!


Helt förstörd

Gjorde ett inlägg när jag var på gymmet förut men det blev inte publicerat, för min app för blogg.se vill inte ladda upp ibland så då kan jag tyvärr inte blogga. Kom hem vid nio och är helt slut i kroppen och mina ögon kan knappt vara öppna längre. Åkte ju till gymmet efter skolan och när jag kom dit så körde jag 60 min på indoor walking och sen körde jag 45 min zumba. Så fattar ni hur trött jag är!!!!! En hel dag i skolan också + att jag inte kunde sova igår kväll så jag somna inte förän vid ett. Vilken underbar dag och kväll jag har haft va? Hänt lite andra saker med men orkar inte ta det. Ha en fortsatt bra kväll nu puss. 
 

I do


19 November

Hej!!! 
Ny vecka och skolan har börjat igen. Väldigt jobbigt att gå upp idag men men. Nu har jag svenska lektion men gör inget speciellt. Har en lektion kvar sen slutar vi, efter vi har slutat ska jag åka till gymmet och träna och så ska jag gå på zumba pass. Älskar att gå på zumba på måndagar, så himla roligt. Nu ska vi kolla på en film så vi hörs senare puss. 

18 November

Hej bloggen! 
Kom hem ganska sent igår så idag sov jag länge, och det var så himla skönt. Sista dagen idag innan skolan börjar igen (vill verkligen inte tillbaka). Idag har jag nästa bara legat i sängen och pluggat och kollat på Kardashian. Har ett prov nästa vecka och en inlämning, men det ska jag nog klara av. Hoppas att ni har haft en bra helg och taggar nu för en ny vecka nu (not) haha. Ha en bra kväll puss. 

17 November

Lördag!!!
Hej! Så ledsen för att ja inte har bloggat på hela dagen. Men gick upp vid nio idag och sen vid tio skulle vi gå på öppethus på munkebäck skolan. Den skolan verkar väldigt bra, sköna lärare och bra musik linje (som jag vill gå). Fick kolla i klassrummen och deras "studior" som var väldigt fräscha. Efter vi hade varit där åkte jag och träna. Så ja har tränat i två timmar idag, är nöjd och ja behövde det. Hade inte tränat sen i tisdags så det behövdes. Nu sitter jag på bussen och ska hem och duscha sen vid sju så ska jag jobba. Inte det roligaste på en lördags kväll men man tjänar ju pengar 😊👍. Va ska ni göra ikväll?


4 sköna låtar

 

16 November

Hej Hej på er!
Är nu på väg mot Design Only, sista dagen idag 😩😞 och lång. Kommer sakna de sköna människorna där haha. Men idag är de fredag och man ska vara glad😊 så ska ni gör nått speciellt idag eller ikväll? Jag har inget bestämt än men får se vad som händer. Ha en grym fredag puss på er alla!!!❤


Ont i mina fötter

Fy fan vad ont man får i fötterna av att stå i en affär hela dagen. Jag är helt slut nu och fötterna värker som bara den. Men men jag ska inte klaga, att praoa och va i en butik med asss sköna människor och go musik och snygga kläder är verkligen "livet" hehe. Det är iallafall mycket bättre än att va i skolan. Är så jävla trött på skolan nu så jag vet inte vad och sen så ska man gå i tre år till, men dom tre åren hoppas jag blir roliga för det vill jag ha och inte må dåligt. Alla som känner mig vet att jag inte alls gillar skolan och skolan gillar inte mig höhö haha........ Ne det här inlägget blev väldigt negativt så nu måste jag tänka posetivt. Imorgon är det FREDAG!!!!! den bästa dagen på hela veckan, men vill verkligen inte sluta praoa har haft en så roligt tid, speciellt på Design Only (älskar alla som jobbar där). Nu ska jag sätta mig ner och kolla på Svenska Hollywood fruar så jag blir glad igen haha. Ha en bra kväll♥ 

Black bags


Lunch på donken! 🍟🍔


15 November

Haloj!
Står och väntar på bussen, nu blir det att jobba igen!! Har gjort lite saker nu på morgonen så ja är sen nu till praon (inte bra). Längtar tills ja får lunch rast är så jäkla hungrig!!! Slutar åtta idag så det blir sent idag igen. Men vi hörs sen när jag har rast. Ha en bra dag!!


Sleep

Nu ska jag sova och vakna pigg imorgon bitti. Fast kommer nog inte vara så pigg ändå, för jag är helt slut nu och sen ska jag gå upp ganska tidigt imon för att göra lite saker innan jag börjar jobba. Men det är bara att hålla humöret uppe och längta till det blir helg :) Sov gott nu alla människor puss o kram på er! ♥
 

14 November

Hej!!!!!!!!!! 
Har knapt haft tillgång till att sitta och ta en rast och kolla på min mobil. Har haft fullt upp idag i butiken, även om det inte var så mycket kunder i butiken idag så fanns det ändå saker att göra. Till slut så värke mina fötter så otroligt mycket så jag viste inte vad jag skulle göra höhö!! Vid tre ungefär kom Sarah och Andrea till mig och då gick vi och käkade. Nu har jag kommit hem och har precis käkat macka och tea och tänt lite ljus (mysig kväll). Har gjort ett skolarbeta med som jag måste vara klar med innan veckan är slut, men jag tror jag är klar nu. Ska sätta på ett avsnitt av 90210 och bara slappa och låta mina fötter vila. Ha en skön kväll puss. 

Lite färg glad höst outfit


slut i kroppen

Nu ligger jag som vanligt i sängen och ska snart sätta på ett avsnitt av 90210. Har så sjukt ont i fötterna (har konstant stått upp hela dagen). Har bara packat upp nya varor idag och larmat dom, verkligen chill men det blir lite lång tråkigt efter ett tag. Slutade vid fem och gick direkt till dansen och nu har jag ätit middag. Nu blir det en mys kväll och bara slappa framför 90210 :) ha en mysig kväll allihopa puss puss! 
 
 

13 November

Är på bussen nu och är på väg till design only. Inte så jätte lång dag idag bara för att jag behöver gå lite tidigare för att ja ska dansa idag. Men imon blir en lång dag. Har inte så mycket mer att säga men ha en bra tisdag puss.


12 November

Ojjjjj vad jag är dålig på att blogga dom här två dagarna. Men igår gjorde jag inget speciellt om man inte ränkar med att jag gratta paps på fars dag. Idag så har jag haft fult upp, började på den andra praoplatsen (Design Only) väldigt kul att testa på olika saker. Efter jag hade jobbat i några timmar så var det dags för träning och idag körde jag zumba :) väldigt roligt tycker jag och mycket svett. Nu ska jag kolla på det hederliga VD ha en mysig måndags kväll puss.  
Gud vad jag är kär i den här låten!!!! (min bröllops låt haha) 

Frågor & svar!

 
Svar: Nej X factor U.S går inte på tv, inte vad jag vet iallafall, men jag kollar på en hemsida som heter yourtvseri.es Väldigt bra hemsida. Där finns typ allt och där kollar jag också på vampire diaris. 

Lovely night

Försökte att blogga från appen när jag var hos Sarah förut men den ville inte fungera så jag sket i det. Har iallafall varit hos Sarah hela kvällen och käkat pizza, kollat på film och käkat chips. Väldigt mysig kväll blev det. Nu är jag hemma och tänkte kolla på det nya avsnittet av vampire och sen får jag se vad jag gör. Hoppas att ni har haft en bra kväll. Puss på er! 

10 November

Hello!!!
Är hemma oss Sarah nu, vi gör inte så mycket. Kom hem från stan för ett litet tag sen, skulle kolla på fars dag present. De är svårt att hitta present asså.... Tog en mysig fika inne i stan och ikväll ska ja bara mysa och vara med Sarah. Va ska ni göra ikväll?


Fråga & svar!

 
 
Svar: Den här veckan har jag praoat på Haga hem på frölunda torg och nästa vecka ska ja praoa på Design Only :) hoppas att du fick ett bra svar :) 
 

Vampire & X factor U.S

Nu har jag laggt mig i sängen och ska kolla på X factor U.S och sen får ja se om jag orkar att kolla på vampire. Vi hörs imon när jag har vaknat. Ska svara på en fråga imon också som jag har fått. Puss på er, god natt. 

Är de bara ja som vill ha jul??

Lyssnar varje dag på jul låtar, och vill bara att julen ska komma. Är de bara jag som känner så??? Känns lite konstigt hehe.


9 november

God morgon!
Vaknade vid tio och nu har jag ätit frukost. Drömde värsta mardrömmen i natt, usch va hemsk den va. Ska inte ens säga va den handlade om. Nu ska ja göra iordning mig och sen blir det att åka till Haga hem och jobba. Sista dagen idag så de är lite sorgligt men har haft det jätte rolig vecka. Hoppas att ni får en bra fredag puss.


Trött

Sorry glömde att blogga innan ja skulle träna men ja hann inte. När ja kom hem va ja helt slut. Nu har jag kollat klart på hela kardashian,ingen mer säsong nu!😟😫😭😭 men ja tror att de skulle komma några avsnitt när kourtney och Kim är i Miami så de blir bra. Nu ska ja sova och sen imon är de fredag!!😊 Skit va den här veckan har gått fort, bara en vecka kvar av min praktik😕😶. Har verkligen gillat att vara på Haga hem dom som jobbar där är verkligen jätte snälla. Skulle absolut tänka mig att jobba där i framtiden. Ne nu måste ja sova så ja orkar att gå upp imon puss o Godnatt.


8 november

Hej hej!
Sitter och käkar lunch nu, har haft fult upp i butiken till nu. De har kommit mycket leverans idag. När ja har slutat blir det som vanligt att träna. Idag ska ja testa på att cykla (30 min) får se hur jobbigt de är. Vi hörs när ja har slutat eller efter träningen.


God natt

Nu är jag verkligen helt slut och trött. Idag var det ett tufft pass med MRL men så jäkla gott efteråt. Nu har jag precis kollat klart på kardashian och nu ska ja sova. Vi hörs imon puss!!! 😴😴😴


7 november

Hej bloggen!
Nu har jag tagit en rast och käke lite mat. De kom massa varor igår så idag har jag ståt och packat upp det. De blir lite jobbigt efter ett tag men ja ska inte klaga, de här är mycket roligare än att vara i skolan kan ja lova. Efter Praon ska ja träna MRL igen (90 min tagga) hoppas ja bara inte får värsta träningsverken för de fick ja förra gången hehe. Nu ska ja äta upp, ha en bra dag!


On my way home!

Sitter på bussen och är på väg hem från träningen. Är svin trött vet inte varför men men, de ska iallafall bli skönt att komma hem från en lång dag. Är ensam hemma ikväll och vet inte vad ja ska äta för middag något tips som ni kan ge mig? 😁😊😜 vi hörs senare!


Best music


6 November

Hej på er!
Har rast nu så ja passar på att blogga! Har precis ätit lunch och ska snart gå ut i butiken igen. De har inte hänt så jätte mycket idag men de ska snart komma en leverans med varor och då blir det mycket 😊😜. Efter Praon sticker jag och tränar, så de blir gött. Vi hörs när jag har slutat.


5 November

Ojj ber so hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på hela dagen, men gjorde faktiskt ett inlägg när jag satt på bussen men då hade det inte publicerat då. (jobbigt)... Idag har jag iallafall praoat och de var jätte trevligt, dom som jobbade där var jätte snälla och tog väl hand om mig. Väldigt mysig affär kan jag säga. Vid tre tiden käkade jag lunch med Josse, vi satt och prata och hade det mys. Vid 6 tiden slutade jag och åkte direkt och tränade zumba igen. Väldigt bra pass och mycket svett, kan verkligen rekommendera att gå på det!! Nu ligger jag helt död i sängen och mina fötter verker så himla mycket så ja vet inte vad jag ska göra... Nu ska jag sätta på en avsnitt av vampire. Ha en jätte mysig kväll puss. 

4 November

Ojjjj vad jag är dålig på att blogga!! Men har haft en super mysig helg. Mamma hade fixat en överraskning till mig och jag var helt säker på att vi skulle åka till Danmark men när klcokan var halv tio så knackade det på dörren och där stod mina bästa kusiner (och deras mamma) och ja fattade ingenting. Blev jätte glad över att dom kom hit för jag har längtat efter dom så sjukt mycket. Så igår hade vi en jätte mysig shopping dag och sen vid 18 så skulle vi se en dans föreställning på operan, som var lite udda kan man säga. Inte något jag skulle rekommendera att se men de var en upplevelse haha. Sen idag så sov vi ganska länge och åt en jätte god frukost, vid två åkte vi in till stan igen för att kolla lite mer kläder men det blev inget för mig. Jag har haft en jätte jätte mysig helg och de va så kul att träffa kusinerna igen ♥ (tack så mycket Mimmi, Kajsa & Annika).  Nu har dom åkt hem och jag har fixat lite här hemma och nu plannerar jag lite innför veckan som kommer, ska ju praoa nu dom två veckorna som kommer så det blir roligt :) Börjar inte förrän tolv varje dag så de är härligt. Hoppas att ni har haft en bra helg och får en bra vecka. 

Någon som kommer ihåg den här låten??


Ja har tränat!!👍💪💪

Går hem från gymmet nu och de blåser som fan!! (Ni ser ju på bilden nedanför hur snyggt mitt hår är haha). Är ledsen att ja inte har bloggat idag men har haft andra saker för mig. Nu är jag iallafall på väg hem och när mamma kommer hem blir det pizza och Xfactor😊👍🍕 va ska ni hitta på?


Good night people😴😴💤

Kom hem för en liten stund sen, och nu har jag gjort iordning mig för en skön natt sömn. Ligger helt död i sängen hehe. De va väldigt trevligt men ganska läskigt också, innan vi skulle gå kollade vi på en skräckfilm men den va ganska seg från början och den var inte så läskig som ja trodde den skulle va. Så ja blev lite besviken. Nu ska ja iallafall kolla på sista avsnittet av vampire diaries 😍😍 sov gott puss!


Halloween

Är nu på Halloween fest! Riktigt läskigt asså. Fast ja är inte så läskig men dom andra!!!👻👻🎃😱


1 november

Hola!
Sov till elva idag och sen tog ja de ganska lugnt och åt frukost i lugn och ro. Nu är jag påväg till torget för att köpa en present till en kompis. Ska nämligen på Halloween fest ikväll så måste köpa en sak till henne. Nått förslag?? Efter ja har gjort de så ska jag träna i nån timme och sen ska ja på lägenhetsvissning med mamma. Fullspäckad eftermiddag, ha en bra torsdag!!


RSS 2.0