Sverige

Nu är jag i Sverige!! Men är inte riktigt hemma än sitter fortfarande i bilen. Ska svänga förbi morfar och Ulla - Britt också på vägen. Sen är kommer vi hem. Ska bli skönt att komma hem och få sova i sin säng men längtar så sjukt mycket tillbaka till Kroatien. Skulle kunna lätt vara kvar där en vecka till. Har faktiskt inte längtat hem nånting den här semestern, brukar alltid göra de men de beror nog på att jag började bli trött på Sverige och allt runt om kring. Så då är de så skönt att åka bort :)


31 juli - Tyskland

Hej Hej! Kom igår till Tyskland och har sovit här en natt. Idag är de shopping som gäller och sen vid två eller nått så åker vi vidare hemåt. Kommer hem imon så vi hörs då. Ha de bra!!!


Brac


Italy

Nu är jag Italien eller vi kom igår och idag ska vi åka vidare till Tyskland. Vi ska stanna på någon outlet och shoppa lite och sen på måndag åker vi vidare. Vet inte om ja kommer att ha internet på dom andra hotelerna så om ja inte bloggar så hörs vi i så fall på tisdag. Ha de bra puss.


Outfit


27 Juli - Kroatien brac

Tjena! Har inte bloggat idag heller, har inte hunnit och sen har jag inte orkar. Har bara njutit av den sista dagen här. Imon åker vi hem och de suger vill verkligen inte de. Skulle kunna bo här hela sommaren love it. Nu har vi kommit hem från stranden och ska snart göra iordning oss. Får se om ja bloggar mer ikväll annars så hoppas jag att ja orkar att blogga imorgon bitti för vi ska åka ganska tidigt här ifrån. Ha en bra kväll puss!


26 Juli - Kroatien brac

Hej Hej! Sorry att jag inte har bloggat men har legat nere vid havet och polen hela dagen. Men sen åt vi lunch hemma och då skulle ja göra ett inlägg men de funka fan inte att ladda upp bilder så ja sket i de! Nu har vi duschat och ska snart gå och äta. Hoppas att ni har haft en bra dag puss.


Summer outfit


Solig dag

Tjena! Har gjort iordning mig nu och ska snart gå och äta middag. Idag trodde jag inte de skulle bli fint väder för de börja regna vid elva, men sen ungefär vid tolv så blev de jätte fint väder. Jag och Kajsa har legat vid polen hela dagen och pressat haha. Tror ja har bränt mig lite för de gör ont på vissa ställen på kroppen. Men men man ska inte klaga för att de är fint väder och varmt :) hoppas att ni har de bra där hemma i Sverige. Ja har de så sjukt skönt skulle kunna flytta hit!!!


Ja har de bra!!


25 juli - Kroatien bracr

Hej och god morgon! Har käkat frulle nu och ska snart sätta på mig bikinin och gå ner och sola. Förlåt också för att ja inte bloggar så mycket men ja är ju på semester och vill njuta och sen funkar de ibland inte att ladda upp bilder och då är de bara tråkigt att skriva. Hoppas att ni förstår. Men ni får ha en bra dag puss o kram.


Utflykt

Idag tog vi en utflykt runt ön vi bor på. Vi gick runt och kolla lite och sen åt vi lunch och fika där. Nu har vi gjort iordning oss och ska snart gå ner och äta middag. Hoppas att ni har haft en bra dag.


24 juli - Kroatien brac

Good Morning! Vaknade vid ungefär halv tio och nu har vi ätit frukost. Idag ska vi förhoppningsvis sola, de är ganska mycket moln men vi får hoppas på att solen kommer. Annars får jag och Kajsa göra någon utflykt. Har försökt också att ladda upp några bilder som jag tänkte vissa er här ifrån, men de funkar fan inte!!! Blir så sur när de inte funkar att ladda upp. Jaja ha en bra dag!


Pool häng


Outfit

 

23 juli - Kroatien Brac

God Morgon! 
Har suttit och ätit frukost nu, de är lite molnigt idag men de ser ut som om solen kommer fram mer och mer nu. 
Vill verkligen inte att de ska vara dåligt väder här, men de bästa är att de iallafall är varma vindar. 
Nu ska ja ta på mig bikinin och gå ner och sola vid polen, ha en bra dag puss! 
 

Solen

Idag har vi haft sol fram till lunch, sen börjad mulna på tyvärr :( och nu blåser de så himla mycket och regnar ute. 
Va är de här för väder? de ska ju vara sol ute. Aja de blir fint väder imon istället. 
Nu har jag precis duschat och snart ska vi gå ner och äta middag. Ha en bra kväll puss! 
 

22 Juli - Kroatien

Hej Hej bloggen! Nu har jag och Kajsa kommit fram till våran lägenhet i Kroatien. Älskar de här så mycket, var ju här med familjen för två år sedan och nu är jag har igen fast med bara Kajsa :) Älskar den här värmen också, så himla skönt önskar att vi hade så här fint väder hemma också varje år. Idag blir de att bada och sola (måste pressa mycket nu haha). Ha en bra dag så hörs vi till kvällen puss.


Kroatien brac


19 juli

De känns bra att gå upp klockan halv tre när alla andra sover hehe. Nu är jag och Kajsa påväg iallafall till Kroatien. Kommer va där nere i en vecka men vi kommer stanna på några ställen på vägen hem. Men där vi ska bo har dom internet så ja kan blogga lite. Ha de bra här hemma! Ja ska verkligen njuta av värmen där nere. Vi hörs på lördag eller söndag igen puss o kram.


18 juli

Tjena! Hur är läget? Här är de bara bra. Förbereder mig för resan imon :P Kajsa har kommit nu, men vi gör inget speciellt just nu. Måste packa klart idag så ja får väl göra de om en liten stund. Ska bli så kul att jag och Kajsa ska åka imon bitti. Vi åker hemifrån klockan fyra imon bitti så de blir att kliva upp tidigt. Ska försöka att blogga imon innan vi åker, om ja orkar haha. Vi hörs puss


Good night


One day remix

 
Fan vad jag har fastnat för den här låten asså!! lyssnar minst 10 gånger per dag haha. Lyssna många gånger på den så kommer ni att gilla den ;) 
 

Packar

Har packat lite nu efter middagen! Kan inte fatta att vi åker snart :D längtar så mycket.


So cute


17 juli

God Mörgon! Vaknade för en liten stund sen och ska snart gå upp. Idag ska jag åka och fixa lite saker till Kroatien kan inte fatta att jag och Kajsa åker om två dagar :) ska bli så himla skönt att få sol och kan få bada. Har ju inte badat i havet än här i Sverige så de blir första gången för i år fast i ett annat land då. Ska bli så sjukt kul!!!! Ha en bra dag puss o kram


Beauty and a beat

 

16 Juli

Hej bloggen! Va ju så himla trött igår så idag sov jag länge. Har ätit frukost och sitter och kollar på familjen kardashian nu. Idag händer de inte så mycket men ska försöka att träna lite. Ha en bra ny vecka allihopa puss!


Trött som fan

Sorry för den dåliga bloggningen den här helgen! Men har liksom unnat mig själv att ha kul och va med kompisar och andra saker. Men ska blogga bättre i veckan. Ja vet att jag skriver ofta här på bloggen att jag är trött men nu är jag så himla trött så ja vet inte va ja ska ta vägen!! Gick och la mig sent igår kväll och sen skulle Sarah hem åtta imorse så då gick ja upp och sa hejdå till henne. Så sen dess har jag varit vaken hela dagen och hela kvällen, så ja är TRÖTT nu. Hoppas att ni har haft en bra helg :) så hörs vi imon puss.Godnatt


One day


14 Juli

God morgon! Jag och Sarah har vaknat nu och väntar på att en kompis ska komma och göra brunch till oss haha. Förlåt att jag inte blogga mer på hela dagen igår men va tvungen att fixa saker och sen på kvällen kom de några kompisar till mig. Hade de väldigt roligt iallafall. Ha en bra dag!!!!


13 Juli

Hej Hej! Hur är de med er? Ja mår bara bra!! Somna sent igår så jag tog en lång sov morgon idag! Ska snart åka till torget och byta en sak och sen kommer Sarah till mig! Hon ska vara här hela helgen så de ska bli kul! Nu ska göra iordning mig men vi hörs under dagen puss!


Mat

Idag har jag inte gjort så himla mycket, va ute en sväng med pappa förut och fixa lite till Kroatien. Kan inte fatta att jag och Kajsa åker snart, ska bli så himla kul och skönt. Nu sitter jag och kollar på Teen mom och väntar på att maten ska bli klar. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en bra kväll puss!


Make you feel my love


12 Juli

God morgon! Har nu käkat lite frulle och ska snart göra mig iordning. Ska fixa lite här hemma idag, tvätta till Carro och lite andra saker. Hoppas att ni får en bra torsdag puss!


Hemma hos Carko

Sitter hemma hos Carko nu, va i stan en liten stund och satt och väntade tills hon sluta. Ska snart åka hem och äta mat och sen blir de att umgås med familjen. Karin åker hem imon och sen kommer ja inte se henne på 8 månader :( :( kommer sakna henne så sjukt mycket! Så ja får passa på att krama henne mycket idag! Ha en fin kväll puss!


11 Juli


Påväg hem

 
Sitter på tåget nu och har lämnat Halmstad! Har haft en väldigt bra dag, men god mat, bil tur & och hann till och med en snabb tur i stan. Iallafall så är jag hemma om en timme eller nått, ska gå och lägga mig ganska tidigt idag, gick ju upp tidigt hehe. Ha en bra kväll puss! 
 

Dagens

Byxor - Zara / Basic tröja - H&M + Abercrombie tröjan & convers


10 Juli

God morgon! Sitter i bilen nu påväg till Halmstad, ska träffa morfar och Ulla-Britt :) Ska faktiskt bli kul att åka ner, har inte varit i Halmstad på länge. Kommer va här hela dagen, men åker hem ikväll någon gång! Vet inte om jag kommer att blogga så mycket idag, men om jag har tid så ska jag försöka att slänga in ett inlägg. Ha en bra tisdag puss.


Can't say no


Middag

Har suttit och ätit nu! Ska väl inte göra nått speciellt ikväll, ska nämligen upp tidigt imon bitti. Ville bara önska en trevlig kväll :) puss.


9 Juli

Hej! Tog en lång sov morgon idag! Sitter och kollar på nånting på tv nu, men ska strax göra mig iordning! Ska planera lite saker inför veckan och sen kommer min moster hit idag :) Så de ska bli kul att se henne igen! Hoppas att ni får en bra ny vecka puss


God natt

De blev ändrade planer ikväll. Efter jag hade ätit middag i långedrag så mötte jag upp Sarah och gick till en kompis till henne och hon hade fest! Så de blev helt ändrade planer än vad jag tänkte gör ikväll, men de va väldigt roligt :) Kul med spontan fest!! Nu ska jag sova, vi hörs imon puss i god natt.


Långedrag

Har cyklat ner till långedrag med mamma och pappa och sitter nu och väntar på maten. Är skit hungrig så de ska bli gött med mat. Har inte så mycket mer att säga, ville bara önska alla en härlig kväll.


Yeeeeeeee


Fixar hemma

Håller på fult upp här hemma! Städar, plockar iordning saker och lyssnar på musik. Tog en liten paus nu och tog ett glas saft med is i. Vilken fin dag de är idag, men de är lite för kallt för att sola. Hoppas att ni har en bra söndag puss!


Maria, why you wanna do me like that!!!

 

8 Juli

Hej bloggen! Vaknade för en halv timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen. De är de bästa när man har lov, att man bara kan ha de bra och slippa gå upp tidigt och allt de där andra. Ska väl snart gå upp och göra lite brunch. Idag har jag inte direkt några planer, men de blir väl någonting! Ha en bra söndag!


Drink

Min och Kajsas drink från midsommar! Väldigt god!!!! :D


Glass

Gud vad jag har målat idag! Men de bästa är att jag blev klar :) Nu har vi ätit middag och ska äta lite glass tänkte jag. Hoppas att ni har haft en bra dag, de har jag faktiskt haft. Ha en bra kväll


Shit I love

 

7 Juli

Hej Hej! Hur är de med er? Med mig är de bara bra! Eller är arg och ledsen på samma gång :( har nämligen inte fått tag på dom j*vla Justin Bieber biljetterna :( har varit och kollat runt men alla är typ slut!! Men får väl hålla ut kick på nätet. Iallafall så ska jag nog måla staketet idag, skulle ju gjort de igår men de regna så mycket då! Så får hålla tummarna på att de inte börjar regna idag då. Nehe hoppas att ni får en bra dag puss.


Jaaaaaa

Äntligen funkar blogg.se appen igen :) Blev typ beroende av den haha, så nu blir de mycket bloggning igen :) Ska sova nu, sov gott folk puss i god natt love ya!


Miracles


Frågor & Svar

Har sätt era kommentarer och många av er vill att jag visar hur jag gör lockar, så jag ska bara göra en video först :) 
Tänkte svara på era frågor nu! So here we go!! 
 
Postat av: Molly

Vad vill du göra efter du har tagit studenten? :) Du måste lägga upp en video hur du gör!!! :)

Svar: Ojjj jag vet inte, de är långt kvar till dess, men dom planerna jag har i huvudet nu är att jag vill åka utomlands typ till USA och bo där i ett halv år eller ett år! Och åka till alla dom kända städerna. 


Postat av: Moa

Va ska du göra i sommar? :) Gillar verkligen din blogg, läser den varje dag!

Svar: Jag ska åka till Kroatien om några veckor med min kusin :) Efter jag har kommit hem från Kroatien så ska jag åka till fiskebäckskil (skaftö) och hälsa på farmor och farfar och sen kanske jag följer med dom hem till malung. 

 
Postat av: Angelica

Vilka länder vill du åka till? Har du några syskon? Vilken skola går du på? Jag vill verkligen se hur du gör lockar, så gör en video!! :)

Svar: 1. Ojj svårt, men såklart USA, Afrika, England, Australien, och så vill jag åka tillbaka till Barcelona! 

2. Jepp jag har två syskon en bror och en syster, men bådda två bor inte hemma längre. 3. Jag går på   Nya Påvelund skolan. 


Postat av: Linnea

Har du någon pojkvän? :) gillar verkligen din blogg!!

Svar: aww tack för att du gillar min blogg :) Nopp jag har ingen pojkvän! 

 

Postat av: Maja

ja!! gör en video!! :) Vilka är dina favorit filmer? Kan inte du lägga upp mer dagens outfit? gillar din stil :)

Svar: Ojj svårt val! har sätt så många filmer, men om jag ska ta dom bästa jag har sätt så är de: Bad Boys, Step Up filmerna, Titanic & LOL.  Jo visst kan jag lägga upp fler bilder på dagens, glömer bort de ibland. Här nedanför är en scen från bad boys 2 kolla :) ↓

 

Postat av: josse<3

Tjeenare! Vet redan det mesta om dajj! men här är lite saker som jag inte vet om dig ..än! ;) Skulle du vilja ha något annat husdjur än det du har? Vilket gymnasium och inriktning funderar du på till gymnasiet? Gillar du marsipan tårta? Puss&kram! :)

Svar: 1. Jag vet inte, men kanske någon liten hund i framtiden :) 

2. Ja vet inte än vilket gymnasium jag vill gå än, tycker de är jätte svårt att välja, men antingen något med musik eller vanlig typ samhäll. Om jag skulle välja musik så skulle de nog bli Rytmus gymnasiet, har hört att de är väldigt bra! 

3. Yes I do!! hahahahaha :P 


 

 


6 Juli

Hej nya bloggen! höhö.... 
Gick upp ungefär vid halv elva, och till nu har jag gjort lite små grejer som behövdes göra här hemma. 
Tänkte gå ut nu och måla stacketern här hemma (typ sommar jobb) men de börja spö regna, så de är de ingen idé att måla. Hoppas att de går över, vill egentligen inte måla stacketern men man får ju pengar för de :P så varför inte. 
Jaja snart kommer mamma hem och då ska vi typ fira att hon har semester eller nått.
Bloggar mer senare, om jag har tid så ska jag också försöka att hinna svara på frågorna idag också. 
Ha en bra fredag puss! 

Ny blogg

Hej Hej! 
Har bara ändrat namn på bloggen, ville inte att den skulle heta så längre. Den kommer att handla om samma saker men bara lite nya grejer kanske. Har ni några förslag på vad jag kan göra för något nytt? 
PS. den här headern jag har nu är bara tillfällig kommer en ny efter jag har varit i Kroatien :) 

RSS 2.0