Gott nytt år på er!


31 December

God morgon! 
Jaha då var de sista dagen av det här året då, skit vad de här året har gått fort asså. Känns som om de precis var sommar. Idag ska jag åka till Carro vid tre tiden och hjälpa henne till nyår, ska fixa hennes hår och lite sånt. Sen kanske jag och några kompisar åker in till stan för att kolla på GP fyverkeriet om de inte regnar för mycket. Efter de åker vi nog hem och gör iordning oss inför kvällen och sen ska jag vara med några vänner hela kvällen och fira in de nya året! :) Ja hoppas att den här kvällen blir rolig och en sån man aldrig kommer att glömma. Ja ska försöka att blogga underdagen, nu blir de ett avsnitt av GG. Puss o kram! 
 

2013 Welcome


hemma kväll

De gick inte så bra att blogga när jag var i stan, tänkte skriva men orkade inte. Hittade en tröja som jag fick på rea som ja kanske vissar snart. Just nu har jag ätit middag och tänkte kolla på GG och sen kanske skypea med Sarah. (ja längtar efter dig, kom hem!!!) Hoppas att ni får en mysig lördag kväll puss! 

I need your love

 

29 december

Hej bloggen! 
Är ledsen att jag inte blogga igår men ja har inte sån stor lust att blogga nu, vet inte varför men men. Igår sov jag ganska länge och sen vid tre tiden träffade jag Josse, vi gick och åt thai mat tillsammasn och satt först och prata med varandra i en timme sen när vi hade ätit klart gick vi en promenad väldigt länge. Hade iallafall det väldigt mysigt och de va skönt att få prata ur sig (tack josse för att du finns för mig ♥). Idag är de stan som gäller med josse också. Ja ska kolla rean igen, får se om jag hittar nått i denna kaos. De är ju lördag också så då kommer de säker var hur mycket människor som helst. Ska hämta lite saker hos Carro sen också. Ni får ha en bra dag, ska försöka att blogga från mobilen också! Hadet puss!!! 
XOXO
 

Q&A

 
Svar: Självklart kan jag visa bättre bild på hela klänningen, men tog inte så fina kort på julafton när jag hade på mig den så jag tänkte ta bättre bilder sen när de är nyår. Tänkte ha den då med, så då kommer de en outfit bild på hela klänningen. Hoppas de blir bra, kram 

27 December

Ojj hejsan bloggen! 
Idag gick jag upp vid tio och åt en god frukost sen vid elva kom en mäklare hit för att kolla på vårat hus. Åkte sedan in vid halv ett eller vad den var till stan för att kolla rean. Men gud vad mycket folk de är, på vissa affärer kan man knappt gå in så då är det inte ens kul att gå i stan. Åkte sen till mammas nya jobb ställe, där hon och en annan kommer att öppna en "frisör salong" och "massage salong". Så ni som bor nära nya varvet här i Göteborg kan nu gå till ett ställe som heter Hela dig, där kan du antingen göra dig fin och få håret fixat eller så kan du få den bästa massagen EVER!! Kommer att öppna snart. Om du har mer frågor om de så får du gärna fråga mig (kommentera). Efter vi hade varit där åkte vi hem och sen fixa jag lite i mitt rum och vid sex tiden frågade Carro om jag ville följa med och handla och såklart gjorde jag de. Så nu har jag ätit och ska kolla på GG och äta en muffin som jag köpte till mig själv i stan men orkade inte äta upp den, så ja får äta den nu :) Hoppas att ni har haft en bra dag, XOXO.....

GG

Kom hem vid tre tiden, började packa upp direkt hatar att ha massa kläder i resväskan som är smutsiga som måste tvättas så ja packar nästan alltid upp precis när jag har kommit hem. Efter jag hade packat upp la ja mig i sängen och kollade på Gossip Girl, är klar med första säsongen nu. Kan inte sluta att kolla de är så bra, nästan lika bra som Vampire. På tal om vampire så har jag inte kollat på ett tag på dom nya avsnitten. Ni som kollar på de har de hänt något nytt? Måste kolla på de med! Har så många serier som jag kollar på så ibland glömer jag av att kolla på dom och sen blir de förvirande när man kollar på så många. Ska snart äta hoppas jag och sen blir de mer Gossip girl, ha en mysig kväll puss. 
En av mina julklappar Urban Ears :)

26 december

Jaha då var den här julen över. Varför ska de gå så fort? Igår var de julpromenad och sen på kvällen var de middag som bestod av lutfisk och potatis. Idag ska vi åka hem tyvärr men har haft en jätte mysig jul med kusinerna och som andra även om ja inte har haft någon julkänsla. Har fått fina julklappar också🎁👍. Imon blir de nog att åka in till stan och kolla på rean med alla andra miljoner människor. Ha en bra onsdag puss.


Merry Christmas

Vill önska alla mina läsare en riktig god jul. Kollar ni på Kalle ankas jul nu eller va gör ni? Vi här ätit en jätte god jul lunch men såklart blir man så himla mätt. Vid sju tiden eller nått så blir de present öppning (spännande) har inte önskat mig något speciellt så de blir spännande va man ska få. Ha en bra julafton nu! Puss och kram på er! God jul! Merry Christmas! Feliz Navidad!


De bästa låtarna som går om och om igen!


One day babe


23 December

Ojjjj ojjjj ojjjj! bara en dag kvar nu!! Är ni spännda? själv så har jag ingen julkänsla alls, känns som om vi bara kommer att hälsa på kusinerna över "helgen". Har iallafall nu städat mitt rum lite snabbt för de var så sjukt äckligt och slått in dom sista paketen. Åker om en timme så nu ska jg bara sminka mig och kolla så jag har fått med mig allt. Ha en bra söndag, hör av mig när jag har kommit fram (eller kanske i bilen). Hadet God Jul! ♥ 
 

 

Home alone

Ligger i sängen och kollar på ensam hemma. Vet ni hur mycket ja älskar dom filmerna asså, och sen får ja en lite julkänsla när ja kollar på den😘🎅🎄. Ska snart sova, måste upp ganska tidigt imon för ja måste fixa massa grejer innan vi åker till Gislaved vid fyra. Sov gott nu så hörs vi imon puss.


ut och äta

Har nu öppnat packeten från mina syskon och fick jätte fina presenter, är så glad. Nu ska vi ringa en taxi och sen blir de att åka till en resturang och käka middag tillsammans. De blir en mysig kväll, hoppas att ni får de med. Puss o kram på er! ♥ 

22 december

Hello!
Sov ganska länge idag och åt en god frukost och ganska länge. Idag har ja städar och sen har jag slåt in julklapparna😊 bara två dagar kvar nu, de känns verkligen inte som att de är julafton om två dagar. Har ingen julkänsla alls. Ikväll blir de lilljul med syskonen, gå ut och äta och öppna lite packet😄 vi hörs under dagen, ha en bra lördag!


21 December

God morgon blogga! 
Åååå idag vaknade jag med den bästa känslan i magen, de var så sjukt längesedan jag vaknade så här lycklig. Livet är helt underbart nu kan jag säga, har lov och de är snart julafton och då ska jag få träffa mina underbara kusiner som jag längtar så sjukt mycket efter, och jag mår så bra! Har också hittat asss härliga låtar från Bruno Mars nya album och vissa låtar blir man så himla glad av så den här fredagen kommer bli såååå bra. Ska snart gå till Sarah för att ha lite julmys med henne, hon åker idag till Sälen så idag är de sista gången jag ser henne innan julafton :( vi ska också byta lite presenter med varandra också så de blir mys. Vid ungefär tolv så ska jag möta upp Carro och paps för en lunch i stan och sen kanske jag skulle fixa julklappar åt Carro. Hon har inte börjat köpa några julklappar än så då anlitar hon sin syster så ja kan göra dom ärendena haha. Men vad gör man inte för sin syster ;) Ha en riktigt bra fredag nu puss!! ♥

20 december

Hejsan!
Har äntligen lov nu!! Känns så gött!! Sitter på EH nu med Moa och josse, här tagit en fika. Ska kolla lite och bara njuta av att de är lov. Ska träna ikväll också så de blir gött. Ha de bra puss!!


Inga håll

Vid halv sex var jag hos tandläkarn och skulle bara kolla mina tänder. Hade inga håll eller något annat så de var bra. Åkte sen och handlade med paps och kom kanske hem för en 20 min sedan. Just nu har jag kollat lite bloggar och ska snart sätta på ett avsnitt av Kardashian. Är så hungrig men får inte äta bara för att jag har tagit bananlack så de suger men men, jag får hålla ut. Imon slutar vi skolan och de ska bli så jäkla skönt med lov, men gud vad den här terminen har gått fort säger ja bara hjälp!!! Ha en bra kväll nu puss o kram. 
åååå fick lust att kolla på Peter Pan (han är ju bara för snygg)

Gamla låtar


19 december

Hola!
Har någon lektion nu men vi gör inget så vi fick gå. Nu sitter vi och väntar på att få gå till bamba. De är julbord så de är så sjukt mycket folk i bamba så man får inte plats. Slutar inna två idag och då ska ja åka till gymmet och träna! Så sjukt gött att ha börjat träna igen, man känner sig så frisk. Vi hörs senare, ha en bra onsdag.


On tha bus

Sitter med Sarah på bussen nu och är påväg in till stan för att käka med henne. Vid sju blir de hockey så tagga Frölunda 😉😊👍. De kommer ja att göra ikväll så ni får ha en bra kväll ni med! Hörs kanske senare!


Swag


18 december

God morgon!
Sitter i skolan och har rast, gör inget speciellt så de är lite segt. Idag är de typ volleyboll turnering i skolan för alla nior. Gillar att spela volleyboll men ska inte vara med pg för att de är så många som ska spela i min klass och då får man typ inte spela. Man får mer sitta på bänken än vad man får spela så ja bangar de. Ska iallafall sitta och kolla på , sen efter ska ja åka och träna igen. Gött ska de bli, ha en bra tisdag nu😘😊


Don´t say a word

Har precis ätit en gooood middag som bestod av nachos och guacamole så gooooot. Tränade också efter skolan och var där i en timme typ och körde nästan bara armar och gick på bandet. Mina armar kommer bli så jävla biffiga snart haha, så ni får passa er!! ;) Nu sitter jag och lyssnar på go musik men ska snart sätta på en film. Sen när mamma kommer hem blir de att göra pepparkakshus :) Puss på er! ha en mysig måndag. 

Breath and beautiful

 

17 december

Hej hej!
Sitter på svenska lektionen och gör inget speciellt. Slutar om en halvtimme och då ska jag åka och träna. Den här veckan blir de att träna hela veckan innan jul. Bara en vecka kvar nu woop woop🎅🎄👍. Händer inte så mycket mer idag, så önskar alla en bra måndag!


Victoria´s Secret

 

Tha City

Kom hem för ett litet tag sen, var inne i stan med Moa och hade de jätte mysigt. "Hjälpte" henne lite med hennes julklappar men affärerna stängde vid fyra typ så vi han inte så långt. Efter stan åkte jag hem till Carro för att hämta en sak och sen åkte jag och mami och skulle köpa lite saker till vårat pepparkakshus som vi ska göra senare ikväll. Ska snart äta middag och sen blir de kanske någon film och såklart göra klart pepparkakshuset. Ha en mysig tredje advent puss! 

16 december

Hej på er!
Har nu ätit en god frukost och ska göra iordning mig nu. Idag ska ja åka in till stan igen och möta upp josse och Moa. Dom ska nog kolla på julklappar men ja är ju klar nu men åker in ändå för att vara med dom. Sen får ja se om ja ska träna också, om ja orkar 😁😝. Ha en bra söndag nu puss.


Dagens

Byxor - Zara // Grå tröja - H&M // Svart tröja - H&M // min nya mössa - Stadium men ja vet inte va de är för märke.
 

Hej hej hej hej hej hej

Ja säger som rubriken säger hej på er! Just nu har jag värmt upp mig med en varm, skön dusch. Var ju i stan och sen vid tre tiden gick ja och tränade och blev klar vid fyra. Körde mage och armar idag och skit vad mina armar värkte efter träningen asså, dom var som spagetti hehe. När jag var klar möte jag upp pappa och kollade lite på julklappar och sånt sen åkte vi hem. Så nu sitter jag och väntar på att julkalendern ska börja (såg inte imorse). Kollar ni på den? vad tycker ni? Har iallafall haft en skön lördag och ikväll händer de inget, de är så tråkigt nu på vintern för de händer typ ingenting så de är ganska segt... Så min kväll kommer väl vara att kolla på någon bra film och gotta ner mig med godis och glass :P Ha en skön lördag kväll nu puss. 
 

15 december

Hejsan!
Idag hick ja upp vid halv tio och tog en lång frukost sen vid halv tolv åkte jag och Sarah in till stan. Skulle klippa mig vid tolv, så nu är jag ny klippt 😊👍💇. Känns väldigt skönt med fräscht hår igen och inga slitna toppar. Nu sitter vi och fikar men ska snart gå runt och kika lite i stan. Ha en mysig lördag puss.


14 december

Hej bloggen!
Hur mår ni? Ja mår bra! Fredag igen, fy vad veckorna ska gå fort snart jul ju. Idag har vi kollat på film hela dagen varje lektion så en väldigt nice fredag.
Har spanska nu och efter de slutar vi och då ska jag antingen åka till torget eller stan och kolla på sista julklappen, josse följer förmodligen med också så de blir kul. Vi hörs när jag har slutat.


13 December

Glad lucia på er! eller vad säger man? 
Har inte hunnit att blogga tyvärr men var på lucia imorse och de var fint och mysigt. Sen åkte vi till skolan och fick vänta där i en halv timme till den första lektionen började. Har inte gjort nått speciellt idag i skolan, har det bara chill på lektionerna nu. Som imorgon så kommer vi kolla på film hela dagen på varje lektion så de blir nice. Nu sitter jag och kollar på solsidan men ska snart gå och lägga mig är så sjukt trött, kan inte fatta varaför jag är de men men. Hoppas att ni har haft en mysig lucia dag, puss o kram på er! 
 

Turn around

Sitter som vanligt nu i min säng och tänkte sätta på antingen en film eller ett avsnitt av Kardashian. Efter bion mötte jag, Moa och Sarah upp Josse och tog spårvagnen till ett café som Sarah hade praoat på (jätte mysigt och god mat). Åt en god salad och prata om massa saker. Efter lunchen åkte jag och Sarah in till stan och bytte färg (om man säger så) på hennes iphone. Tog en halvtimme att göra det och medans han fixade Sarah mobil gick vi runt och kolla lite i stan och sen hämtade vi den igen efter en halvtimme. Efter de gick jag själv i stan och kolla på julklappar. Så nu har jag bara en julklapp kvar och det känns så himla gött. Imon är det lucia så de blir en lugn dag fast ska uppträda också på musiken och är lite små nervös, hoppas att de kommer gå bra. Vi hörs mer imorgon puss o kram! 
 
 

12 december

Hello!
Hur mår ni? Ja mår bara bra lite träningsverk bara från igår. Nu är ja på bio med typ hela skolan och ser någon tecknad film, inte den bästa som ja kanske har sätt. Efter bion blir de lunch med tjejerna och kolla på julklappar! Hade inga lektioner innan bion och har inga lektioner efter bion så de e en väldigt chill dag. Vi hörs senare kram


Not for me

Kom precis hem från Hvitfeldtska och förlåt alla som går där men vilken dålig skola de verkar vara. Speciellt musik linjen verkar så himla dåligt!!!! För de första så var klassrummen svin kalla och lärarna är så gammal så dom vet inte ens vad pop musik är!! Sen skulle ni se hur deras studior var, hur gammla som helst och inte ljudisolerat. Ne usch vilken skola, kommer verkligen inte vilja börja där. Ni som funderar på att välja musik linje på Hvitfeldtska gör inte det för guds skull om ni inte då älskar klassisk musik..... Resten av dom andra programmen vet jag inte hur dom var men välj iallafall inte musik. Iallafall så har jag nu kommit hem och ska sätta på mig myskläder och snart blir det att äta. Kanske bloggar sedan puss på er!
 

Ja har tränat!!

Idag blev de min första träning efter att ha varit sjuk i två veckor!!😷 Är fortfarande inte helt okej så ja tar de lugnt. Men de känns så bra när man har börjat igen, man tappar ju så himla mycket på två veckor. Men nu blir de nya tag igen👍🏃 Ska hem nu och duscha och sen blir de Hvitfeldska.


11 december

Hej hej!
Sitter i cafét i skolan och kollar på när dom andra i min klass bakar😊 idag är de vanlig dag i skolan inget speciellt som händer. Ska åka och träna efter skolan och sen ikväll ska ja gå på öppethus på Hvitfeldska. Får se hur den skolan är, den är bara så jäkla stor så kommer inte hitta haha. Ha en bra tisdag! Kram på er!


anything could happen

Kort dag i skolan idag, bara två lektioner så de var gött. Åkte en snabbis till torget också och letade lite efter julklappar men hann inte kolla så länge. Var och kolla på en lägenhet vid halv sex och efter visningen så är vi helt förälskade i lägenheten. Till och med jag gillar den också, den hade verkligen allt de vi vill ha. De är meningen att vi ska ha den, så nu får vi bara hoppas på det bästa!!!! Har redan börjat inreda mitt rum i huvudet hehe. Ska snart äta och sen blir det en mys kväll puss. 
 
 

10 december

Hej!
Vaknade vid halv tio idag och satte på julkalendern. Så skönt att börja så sent idag så man slipper att stressa. Ska om en halvtimme åka till skolan och ha två lektioner, så ganska chill måndag. Ikväll blir de att kolla på lägenhet så får se hur den är! Ha en bra måndag.


Älskar mitt liv just nu!

Har haft världens mysigaste och roligaste middag med familjen Rudhede, så kul att träffa dom. Sen så har jag sov morgon till ett imorgon så livet är helt okej faktiskt hehe :P  Imorgon så sätts alla betygen också så nu kan man bara chilla i skolan, fast de är ganska segt att gå i två veckor utan att göra nått man vill ju bara ha loooov!! Har annars haft en härligt söndag och nu tänkte jag sätta på en film. Hoppas att ni har haft en mysig helg och är laddad för en ny vecka! Puss på er! ♥
Vill tillbaka till sommaren!!
 

9 December

Hej bloggen! 
Somnade ganska tidigt igår kväll så imorse vaknade jag tidigt, satte på julkalendern och sen kllade jag på det nya avsnittet av VD. Nu har jag ätit frukost och sitter och kollar på tv. Idag har jag inga speciella planer, bara vara hemma och chilla och kolla på film. De började precis snöa och så blåser det ganska mycket så de blir en perfekt dag hemma. Ikväll kommer några kompisar över och äter söndag middag hos oss så de blir mys. Hoppas att ni får en mysig söndag puss! 

Today´s

Byxor - Dr demin kissy // Skjorta - Gant // + jacka // Vätska // skor? 
 

8 December

Så ledsen för en sån dålig bloggning idag, men är det bara jag som har haft problem med att logga in på blogg.se? Både på appen och datorn så har det inte funkat så jag kunde inte blogga tyvärr, men nu fungerar det igen. Idag åkte jag in till stan med Sarah och skulle kolla julklappar men hittade ingenting typ. Varför ska det vara så svårt att hitta presenter till ens familj?? Iallafall så hade vi de mysigt och åt en god lunch och prata om allt. Nu har jag lagt mig i sängen och dricker julmust, ska snart sätta på en film och bara mysa. Har inga planner för ikväll så de blir lugna puckar. Ha en mysig kväll nu! 
 
 
 

Dagens

Byxor - Dr demin kissy // Tröja - Only // Tjock tröja - A&B // Skor - ?? 

Alla prov klara!

Nu är alla prov klar för den här terminen! Känns väldigt gött att de snart är jul!!! Längtar!!


7 december

Tjena!
Har precis haft prov och de gick både bra och dåligt kändes de som. Men får hoppas på de bästa! Prov fredag idag då haha, men som tur så slutar vi om 1,5 timme så de blir nice. Efter skolan ska ja faktiskt åka in till stan och kolla julklappar, när ja var inne förra helgen blev de inte så bra kände mig så konstig och allt så får göra de idag istället. Vi höres! Ha en bra fredag puss.


Jul


6 December

Dålig bloggning idag, ja vet!! Slutade kvart över fyra idag så kom inte hem förrän vid halv fem typ. Nu har jag suttit och pluggat och nu lyssnar jag på gooo musik och väntar på att julkalenden ska börja hehe. De har inte hänt så jätte mycket annat idag eller jo fick sjunga upp för musik läraren idag och fick ett A så jag blev väldigt glad, tummen upp för mig ;) Sen nästa torsdag så ska vi i min klass ha uppträdande för sexorna och ja ska sjunga och är ganska nervös för de men önska mig lycka till. (hoppas bara de går bra). Nu ska jag äta lite godis och chilla ha en nice kväll.
  
ett år sedan typ!!!

mys hos Carro

Pluggade till halv sex och sen bestämde jag att jag skulle till Carro så jag gick(GICK) till henne i snöstormen ;) sen kom paps dit också och så satte han upp en hylla hos Carro. Medans han gjorde det så gick jag och Carro och köpte thai mat, gud vad gått de var har viljat äta det länge nu så det var gött. Kom hem för en liten stund sen och nu tänkte jag sätta på en film, en gamal klasiker haha. Ha n mysig kväll puss! ♥
 
 
 

Hate it!!!


5 December

Hello! 
Hur mår ni? jag mår väl helt okej, de är bara så jobbigt med hostan och förskyldningen speciellt på morgonen. Har iallafall haft en bra dag i skolan, mycket snöbollskrig nu. Man få typ se sig om vart man än går så man inte får en snöboll på sig, men jag har klarat mig hittills som tur. Nu är jag hemma och sitter och kollar på något på tv sen blir det som vanligt att plugga. Har både ekonomi prov och redovisning på fredag ORKAR INTE!! Ikväll har jag några planer med vet inte om de kommer att hända så ja får se. Ha en fortsatt bra dag!! 

Sleep

Har nu kollat klart på Step up, ååååå vad jag älskar den filmen!!! 
Ska snart gå ner och ta bort mitt smink och sen blir det nog att sova, är så trött. 
Chill dag imorgon och slutar ganska tidigt, men ska sjunga upp på musiken och känner verkligen inte för att göra det, förskyldningen har ju sätt sig i näsan så de låter förfärligt när man sjunger....orkar inte!! Vi hörs imon puss.

Pain

Kom hem för en liten stund sen och ska försöka att plugga lite nu. Har verkligen igen lust att sitta och läsa i en bok och lära mig nånting... Vill bara krypa ner i sängen och sätta på en mysig film och bara mysa. När kan den dagen komma??? Har iallafall haft en hyfsad bra dag. Vi höres pözz!! 
 
Love this song!!! 

4 december

Haloj!
Gud vad de snöar hela tiden! Men det ser mysigt ut när man sitter inne men när man är ute så är de så jävla kalt och blåser. Nu har vi precis haft musik och nu har vi en liten rast. Sen är de spanska. Slutar ganska tidigt, har en bra dag!!


Film

Har nu gjort lite popcorn till mig själv och ska kolla på filmen Step up med den underbara Channing Tatum :) Fy vad jag älskar honom!!!!! Och älskar den filmen, har ju sätt den innan men man tröttnar aldrig. Ha en mysi kväll puss!! 

snö snö snö

Inte så himla mycket uppdatering idag men nu skriver jag iallafall. Kom hem från skolan lite efter fyra, har suttit och pluggat och nu tror jag att jag är klar. Har tänt ljus och ska kolla på de senaste avsnittet av VD nu. Gud vad kallt det är ute nu, mina ben frös typ ihop när jag skulle gå hem och sen snöar det också. Trodde verkligen att snön skulle försvinna under dagen men den är kvar. Får hoppas att den stannar kvar ett tag då så det inte blir slask som jag hatar!!!! Hoppas att ni har haft en bra måndag puss. 

3 December

God Morgon! 
Vaknade imorse av värsta jobbiga hostan.... Hatar att vara "sjuk'" och när jag kom ner såg jag att snön har kommit till göteborg. Nu snöar det för fullt och ja sitter och bara myser i skolan ,har lite julkänsla nu faktiskt. Idag när jag kommer hem från skolan ska jag plugga och ta det lugnt, ingen träning för mig!!! Har inte tränat sen tisdags  vill göra det men om jag gör det nu så kommer det bara bli värre. Så jag måste vila.... Hoppas att ni andra mår bra och får en bra måndag!! 

I love her music

Kan inte sluta lyssna på hennes låtar!!! Hon är så sjukt bra! Om du inte har hört henne så sök på Ellie Goulding så sjukt bra!! Älskar hennes låtar och hennes röst ska vi inte ens tala om!!😍😍😍


2 December

HejHej! 
Hade en jätte mysig kväll igår hos Carro, vi prata om allt och sen kom en av hennes kompis också. Sov där och imorse åt vi en jätte god frukost och såg på Anastasia :) De var hur länge sedan jag såg den och den är lika bra fortfarande, en av mina favorit filmer när jag var liten och nu med faktiskt. Nu är jag hemma och har kollat på Eclipse som gick på tv och snart blir det middag. Juste det är förta advent idag så det är väl många som har advents middag, har ni? Imon är det skolan igen men känner att jag hällre vill va hemma och bli bättre men måste verkligen gå till skolan en vecka kvar nu innan betygen sätts så ja känner att jag måste gå. Får bara inte hoppas på att jag blir mer sjuk, men de gör fortfarande ont i halsen och nu har förkylningen kommit också....
 
Juste vad tycker ni om adventskalenden? ja älskade ju förra greveholm kalendern och den här verkar faktiskt också väldigt bra, älskar spökerna haha. De här inlägget blev väldigt lång så ja ska nog sluta nu innan jag kommer in på något annat haha. Ha en mysig första advent kväll puss. 
Förra året på första advent bakade jad och mami lussebullar

Love this songs


1 December

Hejdå november, Hej december!!!! 
Jaoo då är det redan december och julen är här snart!! Gud vad fort det ska gå hela tiden. Kändes som om vi precis började skolan efter sommarlovet, men nej så är det inte. Igår hade jag en trevlig kväll, en sån kväll man kanske inte kommer att glömma hehe. Vaknade lite innan nio idag och är så sjukt trött, vill bara gå och lägga mig i sängen igen men nu har jag gjort iordning mig och tänkte åka in till stan och kolla på julklappar och få lite julkänsla :) Ska nog hälsa på Carro i affären också. Ha en bra lördag puss!!! 

RSS 2.0