Mys med my friends

Kom hem för en stund sen. Efter skolan åkte jag och Josse till havet och satt där och myste. Vi åt lite och prata mycket satt där i typ tre timmar. Efter ett tag kom Tove också hade det väligt mysigt och roligt. Mitt dåliga humör gick som tur över efter skolan så nu är jag glad och de är ju helg!!!!! 
Ikväll är de kräftskiva på gatan vet inte om de kommer bli så kul men kommer väl vara med ett tag. Va ska ni göra ikväll då? Ha en mysig fredag puss! 



Dagens



Byxor - Ralph Lauren / Tröja - Gina / Jacka - Jofama by kenza + convers 
 
 
 
 

31 augusti

Hola blogga!!
Står och väntar på att lektionen ska börja! Har två lektioner kvar sen slutar vi. Väldig skön fredag men har vaknat på fel sida så ja är så himla negativ. Orkar typ inget och typ sur på alla. Jaja man får väl ha sånna dagar också. Vi hörs senare, ha en bra fredag!!


Tränat yeeee

Sitter nu på gymmet och väntar på att pappa ska komma så vi kan åka hem. Körde samma sak som förra gången (cirkelträning) Gud vad jag har varit duktig den hör veckan tränat alla dagar förutom måndag, en dag kvar sen samma sak nästa vecka igen :)


Gamla bilder


Todays

Tröja - Gina / byxor - Zara / Boots - Bianco + skinn jacka från jofama by Kenza


Nitar


30 augusti

God morgon!!!
Idag har ja sov morgon så börjar inte förrän vid tjugo över nio. Så ja har precis gått upp och ätit frukost. Idag är de en lång dag i skolan slutar vid kvart över fyra väldigt segt men som tur så har vi idrott sista lektionen. Nu ska jag göra iordning mig, hoppas att ni går en bra torsdag.


Träna

Ska snart gå ut och träna med josse.Vi ska väl gå en rask powerwalk vid havet. 
De är så fint väder idag och ganska varmt så vi tänkte att vi går en promenad. Nu blir de att svettas!!!! ;) 



Dagens


29 augusti

Hej!!!
Idag börja vi tio över åtta med musik. Och nu har vi precis haft bild och nu ska vi ha matte. Bara en lektion kvar sen slutar vi yeee. Efter skolan ska ja antingen va med en kompis eller så blir de att börja lite med läxorna som vi har fått :( men men. Vi hörs under dagen!


Trött tjej

Nu är ja hemma från ett hårt tränings pass. Körde ett pass som heter cirkelträning, man gör olika saker på olika stationer jobbigt men fy fan va skönt fe känns efter åt. Är helt slut så idag kommer ja somna gott. Ska snart äta middag och sen blir de att slappa vid Tvn. Idag får man inte missa svenska Hollywood fruar heller :) haha älskar de programmet så sjukt mycket speciellt Maria Montazami och Isabel Adrian, ska ni kolla? Ha en bra kväll.


Träna

Kom hem från skolan vid fyra och nu ska ja åka och träna på gymmet. Ska väl göra mycket styrka, behöver bygga upp musklerna lite nu efter sommarn haha. Kommer va helt död efter träningen. Vi hörs efter om ja orkar :P


Bild


Dagens


28 augusti

Hej och god morgon!
Har rast nu och men gör inget speciellt, alla är så himla trötta och de är bara tisdag tre dagar kvar!!!
Efter rasten har vi spanska och så har vi idrott. Orkar inte ha orientering idag, så jävla tråkigt!! Och sen är jag inte bra på de heller hehe. Hittar minst en kontroll :P nu ska ja sova lite innan lektionen börjar! Vi hörs!!!


Sova

Kom hem från havet vid halv nio och nu ligger ja i sängen. Ska snart släcka lampan och sova. Är så sjukt trött från den här dagen, brukar ju ofta va trött men inte så här. Så de ska bli väldigt skönt att sova. Hoppas att ni har haft en bra dag. Imon är de skola igen fast en liten kortare dag. Vi hörs imon bitti puss o god natt.


The sea

När ja kom hem från skolan idag så gick ja ut och power walka/ springa. När jag kom hem tog jag en snabb dusch och nu har vi åkt ut till havet. Ska käka middag nu så vi hörs när jag kommer hem!


Dagens

Gamla byxor - Ralph Lauren / tröja - Gina + convers & abercrombie tröja över


27 augusti

God morgon!
Idag är de en ny vecka och nu kommer vi att börja skolan på riktigt en hel vecka. Nu har vi SA och sen är de hemkunskap, hoppas att vi kommer att laga någon mat för ja orkar inte sitta och prata i två timmar. Efter skolan blir de att träna, gjorde ju inte de på hela helgen så idag måste jag!!! Ska försöka att lägga ut dagens outfit också. Vi hörs under dagen!


26 augusti

HejHej!
Skulle gått på bio idag med en kompis och vi skulle se snabba cash 2. Men de blev tyvärr inte så. Hade gjort iordning mig och allt och sen fick ja ett sms att vi inte skulle gå, så då kände de som om att den här dagen var lite onödig :P men sen åkte jag med mamma och pappa till röda sten och tog en glass. Ska snart åka hem igen och så får vi se vad ja hittar på. Vi hörs!!!


Barnvakt

Den här kvällen sitter ja barnvakt, perfekt väder för att sitta inne och passa barn och kolla på film. Vet inte riktigt hur länge ja kommer sitta här men de blir väl några timmar. Men de e ganska bra för jag behöver pengar nu och sen är de roligt. Hoppas att ni får en bra kväll puss!


Freak


Stan

Sitter och väntar på bussen och ska in till stan. Ska kolla vad som är nytt i affärerna :) vill verkligen inte att hösten ska komma, vill att de ska va sommar forever!!! Får se om jag får hem nått när jag är inne. Vi hörs!!!


25 augusti

God morgon kära läsare!
Har precis vaknat och ligger kvar i sängen. Tänkte gå ut och gå nu på morgonen men ja orkar inte hehe. Antigen får ja göra de i eftermiddag sent eller så kör jag extra mycket träning på gymmet imon, får se hur jag gör. Ska snart gå upp och fixa lite frulle. Ha en mysig lördag.


God natt

Ska nu sova är ganska trött från den här dagen. Och sen ska jag göra lite saker imon också så jag vill inte sova bort hela dagen. Hoppas att ni har haft en mysig kväll, puss och god natt.


MTV world stage

Kommer ni ihåg när jag skrev här på bloggen att jag skulle gå på MTV world stage här i Göteborg. Nu sänds det på tv så den som är sugen på att kolla kan se de! Den går på såklart MTV :P


Weekend

Har precis slutat skolan nu! Väldigt skönt att sluta halv två en fredag alltså.
Nu ska jag förbi Hemköp på vägen för att köpa lite saker till ikväll och sen ska jag hem. Vi hörs!!


24 augusti

Hej bloggen!
Sitter och äter lunch nu och har bara en lektion kvar sen slutar vi yee. Skönt med lite helg nu hehe. Ska ni göra nått speciellt i helgen då? Jag ska nog vara med kompisar. Vi hörs puss.


23 augusti

Hello!
Sorry för att jag inte har bloggat på hela dagen, men blogg.se appen har inte funkat för mig på hela dan så jag har inte kunnat blogga. Iallafall idag så slutade vi sent så de va lite trögt men men. Kom hem vid fem och tog en dusch och nu har jag precis ätit middag.
Ska sätta mig i soffan nu och kolla på Robinson som är snart. Ha en mysig kväll puss.


trött som fön!!

Slutade vid typ halv två och efter skolan va jag med härliga Josse! Vi satt och prata väldigt länge åt åt gott :)
Kom hem vid fyra, halv fem och nu har jag bara degat. Ska snart hoppa in i duschen och bli lite mer fräsch. Det är redan första dagen i skolan och jag är svin trött!!! och ändå gick jag och la mig ganska tidigt igår. Men idag ska jag lägga mig tidigt (kommer nog somna som en stock är så sjukt trött.) Förlåt att ni måste höra på det här men kände bara för att skriva det.... Hoppas att ni har haft en bra dag, snart är de helg yee!! :P 
 

Från Gina Trickot

 

One more night


22 augusti

God morgon!
Sitter i skolan nu och håller på och pratar om våra datorer. Inte så jätte kul men de är väl chill. Slutar två idag så de är skönt. Ska försöka att ta dagens också, ha en bra onsdag puss.


Svenska Hollywood fruar

Om tio minuter börjar äntligen svenska Hollywood fruar igen. Gud vad jag älskar det programmet alltså haha. Efter vi hade slutat idag så åkte jag och tjejerna och köpte glass och prata vad som hade hänt i sommar. Sen har jag bara tagit det lugnt. Hoppas att ni har haft en bra dag.


Nasty Gal

 
 

21 Augusti

God morgon
Imorse när jag skulle gå upp så va ja trött, men nu börjar jag vakna till liv. Ska snart gå till skolan, kommer inte va där så länge så de blir skönt. Hoppas att ni får en bra tisdag puss och kram.


Good night wonderful people

Tänkte bara säga god natt!
Ja då börjar skolan imon, får se om jag orkar upp när klockan ringer....
Som tur så ska vi bara vara i skolan typ i 45 min så de är iallafall ingen lång dag och de är tur. Sov så gott så hörs vi imon bitti puss, sweet dreams


20 Augusti

Hello! 
Idag är de sista dagen på sommarlovet :( vill verkligen inte tillbaka, mår så himla mycket bättre när jag inte är i skolan. Men visst saknar man kompisarna men skulle lätt kunna sluta nu och börja jobba istället. 
Idag har jag bara tagit det lugnt, sov ganska länge och sen tog jag en dusch och sen började jag plocka in alla mina kläder i min garderob. Är så sjukt nöjd, så jag är glad över att jag gjorde det! Vill ni att jag ska ta kort på de? 
Efter jag hade fixat de så åkte jag och mami och handla. Nu har jag fixat lite saker tills imon och tänkte bara slappa nu och kolla på Kardashian. Får se om jag bloggar mer ikväll, annars får ni ha en bra kväll puss. 

Home

Kom hem från stan vid halv åtta och nu har jag precis käkat rostade mackor. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på Kardashian och vila fötterna. Har så sjukt ont i fötterna!!!! Stod ju upp hela rix fm festivalen, så de ska bli skönt. Hoppas att ni får en mysig kväll puss.


In till stan

Sitter nu på bussen och är på väg in till stan. Ska möta upp josse där och så ska vi gå och kolla på kulturkalaset och sen ska vi gå och kolla på rix fm festivalen. Ska bli kul, de kommer många bra artister också :) vi hörs när ja kommet hem!


19 augusti

God morgon!
Har nu vaknat här hemma hos Carro. Har faktiskt sovit riktigt skönt ändå om ja sov på soffan hehe. Nu ska vi äta frukost och sen ska jag nog dra mig hemåt. Ikväll ska ja va med några kompisar, men skriver mer om de senare. Ha en bra söndag puss.


18 augusti

Oj oj!!! Idag är ja trött och hängig. Hade en väldigt roligt kväll igår om man bortser från vissa saker, men annars var de asss kul. Idag har ja inte gjort nått speciellt bara tagit de lugnt. Kajsa åkte hem imorse också så ja har varit själv hela dagen men de är bara skönt. Nu väntar ja på att Carro ska ringa så vi kan åka till henne. Ska ju sova hos henne inatt, har inget planerat ikväll men de blir väl att hänga med min syster för hon åker bort imon och kommer inte se henne på två veckor. Hoppas att ni hade en bra kväll igår och har haft en bra dag!


17 augusti

Hejhej!
Just nu står ja och väntar på bussen, ska in till stan och möta upp Kajsa. Hon ska vara här idag men tyvärr åker hon hem imon igen :( men vi kommer nog ha roligt än då :)
När vi ändå är inne i stan så kommer vi väl gå runt och kolla lite och sen får vi se hur vi gör! Ikväll ska vi ha några vänner över så de blir nice! Ha en bra fredag!


Lång dag!

Målade klart garderoben idag, och den blev verkligen fin!!! Vill inte hänga in några kläder där för de är så snyggt att bra kolla på när de inte är nånting där inne höhö. Iallafall så kom sen Carro vid halv sju tiden och åt middag och sen planerade vi vad vi skulle göra till helgen. Mamma och pappa ska nämligen bort så vi ska va med varandra i helgen. Nu har jag precis kommit hem från att följt med Carro hem och sen gick ja tillbaka hem. Ska snart gå och lägga mig är ganska trött, vi hörs imon puss o kram.


Ballonger


16 augusti

God morgon!
De är typ ett under att ja är vaken nu! Men fick ett sms så ja vakna av de. Iallafall, förlåt att ja inte blogga något igår men gjorde inget speciellt på dan så ja orkade inte blogga. Men på kvällen efter mami hade slutat jobbet så åkte vi in till stan för att kolla på kulturkalaset som är nu den här veckan i Göteborg. Vi käka middag där och gick och strosade runt lite. Hade en skön kväll iallafall. Nu ska ja väl snart gå upp är så himla hungrig men orkar inte för sängen är så himla skön!!!!


Bilder från Kroatien

Har ju glömt och visa bilder från Kroatien, sa ju att jag skulle göra de men de blev inte så. Men nu ska jag visa er! 
Jag & Kajsa i Lovran 
Vårt Hotell
Jag
Kajsa
Jag & Kajsa!! 
 

14 augusti

Haloj!

Idag står de måla på schemat, så ja har börjat lite men tog en rast nu. Men ja kommer nig bli klar idag :) De blir så himla mycket ljusare och snyggare. Kanske tar kort så ni får se om ni vill?
Vi hörs när ja är klar.


Härlig kväll

Kom hem vid halv elva från Liseberg. Hade de väldigt mysigt med josse där! Vi gick på Lotta på Liseberg och sen spela vi en gång, och tro de eller ej så vann vi!!! Eller josse vann :) spöade bara för 10 spänn haha. Hade iallafall en mysig kväll men underbara josse. Nu sitter ja i sängen och ska kolla på ett avsnitt av Kardashian och sen blir de att sova. Vi hörs imon!!


Ändrade planer

Har målat halva garderoben idag så imon blir de att fortsätta. Just nu sitter ja på bussen med josse, vi ska nämligen in till Liseberg. Har saknat henne så mycket så de ska bli kul att prata och umgås med henne. Vi hörs senare ikväll puss.


13 augusti

Haloj!

Tog en lång sov morgon, men nu har jag satt mig i jobb. Ska nämligen göra om min garderob, ska måla den vit och "piffa" upp den lite hehe. Har velat göra om den i två år nu så idag är de dags. Får se om ja hinner blogga idag annars hörs vi till kvällen, ha en bra dag puss.


12 Augusti - Skaftö

Hello! Sitter i bilen nu påväg hem från Skaftö. Satt och kolla på OS finalen i handboll, synd att Sverige förlora men dom får iallafall ett silver. Förlåt att ja inte blogga tidigare i dag men tog en promenad runt Fiskebäckskil och ville bara njuta av de fina vädret och sista dan. Har haft såna härliga dagar här, vill egentligen inte hem men har andra saker att göra hemma. Hoppas att ni har de bra och njut nu av den sista veckan av sommarlovet om ni inte redan börjar denna veckan som kommer. Tycker att de här sommarlovet har gått sååååå himla fort, de brukar de inte göra!!! Vill verkligen inte tillbaka till skolan :( börjar nästan gråta när ja tänker på de. Ska iallafall njuta av den sista veckan nu.


Drinks


Hayat


11 augusti - Skaftö

Hejhej! Idag är de kalas igen som står på schemat. Idag ska vi fira farmor och farfar för att dom har fyllt år, så de blir hela dagen. Just nu sitter vi på brygghuset och ska käka lunch. Kommer nog inte blogga så jätte mycket idag, så vi hörs nog mer till kvällen. Ha en bra dag!


Kalas

Kom precis innan för dörren från kalaset. Är helt slut..... Lekte med några barn så nu är jag trött hehe. Tror att ja ska snart gå och lägga mig och kolla på en film. Vi hörs imon puss o Godnatt.


True


10 augusti - Skaftö

Hello!

Idag sov ja ganska länge, så ja har precis ätit frukost. Idag är de inte så jätte fint väder men det ser ut att bli lite finare. Idag är de kalas som står på schemat, fast de är inte förrän vid fem. Vi ska fira min bror som har fyllt år så hela tjocka släkten kommer. Ska bli kul men hoppas bara att de blir finare väder! Nu ska ja hoppa in i duschen, ha en bra fredag.


Sleepy

Ska snart sova men förs ska ja bara kolla klart på ett avsnitt av Kardashian.
Är på sista säsongen nu :( vill inte att de ska ta slut!!!! Tänkte bara säga god natt, så hörs vi imon puss och sov gott.


Härlig dag

Nu har jag och mami precis kommit hem. Vi har haft en hel dag med sol och bad :) Hoppas att man har förbättrat brännan lite. Nu ligger jag i soffan och bara tar de lugnt. Snart kommer Johan hit sen blir de väl middag. Vi hörs mer sen till kvällen.


9 augusti - Skaftö

Good Morning!
Imorse tog jag och mami en power walk, vi gick 5 km så de känns bra. Nu har vi ätit frukost och sen blir de sol och bad hela. Nu hoppas ja att "sommaren" är här eller att de håller i sej ialllafall.
Nu ska ja gå och göra iordning mig, ha en bra dag puss.


Fiskebäckskil

Nu är vi här i Skaftö, eller vi kom ungefär vid halv tre. Har precis ätit middag och nu ligger ja i soffan och bara chillar. Ska väl snart göra iordning mig och lägga mig i sängen och kolla på Kardashian. Hoppas att ni har haft en bra dag!


Tacata


8 augusti

Haloj alla fina!

Nu är ja klar med packningen (orkade inte packa igår så ja fick göra de idag istället.) Om en stund ska vi åka till Skaftö och träffa farmor och farfar. Vi hörs när vi har kommit fram pözz


Gud va gin outfit! Någon som vet var man kan köpa en sån kjol?


Bakat idag

Idag har jag och mami bakat. De blev goa bakelser och kakor. Ska om en stund äta middag och sen blir de ett avsnitt av Kardashian :) Måste packa också, för imon ska jag och mami till Skaftö och hälsa på farmor och farfar. Vi ska va där tills på söndag men kommer såklart ha med mig datan. Har inte träffat farmor och farfar sen min konfirmation så de ska bli kul att se dom . Men ni får ha en mysig kväll!


7 augusti

Hola! Har nu vaknat och ligger faktiskt kvar i sängen. Ska gå upp snart och göra frulle. Idag vet ja inte om de kommer hända så mycket för de regnar ganska mycket. Vad har hänt med sommaren??? Vill ha sol!!!!!! Ialllfall så ska ja nog baka nått idag. Ha en bra regnig dag!


Blandat


6 augusti

Haloj! Nu sitter ja i bilen påväg till Ikea men mami. Perfekt väder för Ikea idag, de öser ner regn!!! Kommer väl va där ett tag så vi hörs när ja är påväg hem igen, ha en bra måndag.


5 augusti

Hej Hej bloggen! Ledsen att ja inte har bloggat idag, men har inte haft någon ork till att blogga. Sov ganska länga idag och sen åt ja frukost och efter de gick ja och la mig igen hehe. Sen ringde Sarah och kom hem till mig en halv timma senare. De va kul att träffa henne innan hon åker. Kommer sakna henne så sjukt mycket, kommer inte se henne tills skolan börjar igen :( men vi får skypea och sms varandra. När hon hade gått så gick ja ut och sprang, har bestämt att ja måste röra på mig varannan dag, fast egentligen varje dag men vi börjar så här hehe. Ialllfall nu sitter ja och kollar på OS men ska snart sätta på ett avsnitt av Kardashian :) asså ja har blivit kär i de programmet haha. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en mysig kväll puss.


Degar.....

Är hemma nu och sitter och kollar på kardashian och degar i min säng och käkar godis. Skulle ha gått på bio med Sarah ikväll men de blev inte så. Hoppas att ni får en bra kväll.


All alone in my room, waiting for your phone call to come soon


4 augusti

God morgon! Vaknade för en halv timme sedan! Idag är ja trött men hade en väldig rolig kväll igår. Idag kommer de inte hända så mycket,ska nog bara chilla och tjocka mig med godis (blev väldigt godis sugen nu hehe.) Ha en bra lördag.


Friends

Just nu sitter ja hos en kompis, vi myser och har de gött. Lite senare ikväll så ska vi träffa några andra och ha skoj. Har inte så mycket mer att skriva men vill bara önska alla mina läsare en trevlig kväll och en trevlig helg puss.


3 augusti

Tjena bloggen! Ställde klockan imorse på tio och gick upp och tog en power walk/ spring tur. Väldigt härligt efteråt men blev så jäkla svettig asså. Nu har jag ätit frukost och ska bara ta de lugnt ett tag. Ikväll blir de att vara med några kompisar och ha de skoj :P ha en bra fredag!


Dagens

Shorts - H&M / tröja - Gina / tjock tröja - mammas + Boots & vätska


Let me love you


Regn & oska

Hej har försökt att ladda upp dagens outfit hela förmiddagen men de funkar fan inte!! 
Blir så trött på blogg.se appen asså..... 
Hade de iallfall mysigt i stan med sarah. Om en liten stund blir de thai mat och mys hemma. Ha en bra kväll puss!

2 augusti

Haloj! Sitter på bussen nu och är på väg in till stan med Sarah. Vi ska kolla lite i affärerna och kanske fika. Ska också träffa min syster en snabb sväng. Har inte så mycket mer att skriva om så bi hörs senare.


Mys med Sarah

Sarah är hemma hos mig och vi har precis käkat middag, nu har vi lägga oss i sängen och ska kolla på familjen Kardashian och tjocka oss med lite godis.


1 augusti

Hej bloggen! Sov typ till halv elva idag och sen åt vi frukost. Vid tolv åkte Kajsa hem och sen började jag och tvätta och städa mittrum Nu Har jag ätit lite och kollar på familjen Kardashian. Sen om en stund kommer Sarah också Har inte sätt henne på typ 2,5 vecka så ja saknar henne. Vi hörs senare!


RSS 2.0